Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek belemenjek a...

Szerintetek belemenjek a találkába?

Figyelt kérdés
Megromlott a viszonyom a legjobb barátnőmmel,mert sokat hazudott,lemondott engem,írtam neki levelet,mert személyesen nem tudtak a problémákat,levélben leírtam neki,hogy nekem mi a problémám vele,nem írt vissza,csak 3 héttel később,felajánlotta,hogy találkozhatunk,és beszéljük meg a dolgokat...én hátsó szándékot látok benne
2012. aug. 10. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne gyanakodj, ha valóban rendezni szeretnéd vele a kapcsolatdat. Inkább örülj, hogy megbeszélhetitek a dolgot.
2012. aug. 10. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Fejtsd ki egy hangyányit jobban.Pl. miket hazudott?Ez is számít...
2012. aug. 10. 19:06
 3/6 A kérdező kommentje:
hát hogy azért nem tud belefizetni bizonyos dolgokba,mert a szülei munkanélküliek,ami kiderült aztán,hogy nem igaz,meg azzal kihasznált,hogy eljött velem egy egyetemi szakra,hogy tudjon rólam lesni,elvárta,hogy mindetnt mi csináljunk helyette és még sorolhatnám éjfélig a baromságait,most sem írt vissza arra a kérdésre,hogy miért csak most írt vissza
2012. aug. 10. 19:13
 4/6 anonim válasza:
Szia! Én nő vagyok, de én a helyedben nem foglalkoznék vele. Ha már az első években hazudik, átver, mi lesz később??? 19 év után váltam el a férjemtől, aki megrögzötten haz*dott, k*rvázott, dolgozott. Iszonyú volt.
2012. aug. 10. 19:26
 5/6 A kérdező kommentje:
nem úgy barátnőm,hogy kapcsolatban vagyok,hanem gyerekkori barát-amúgy úgy döntöttem,hagyom a francba,csak tisztázom vele a dolgokat és kész
2012. aug. 10. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok,így van jól mondod,ha gondolod beszéld meg vele,de amúgy hagyd a francba...Örülj,hogy többet nem tud kihasználni
2012. aug. 10. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!