Hogyan alakítsak ki magamnak rangot?
Szeptembertől egyetemista leszek, ráadásul kollégista. Nem tudom hogyan alakítsak ki magamnak rangot a közösségben. Azt se tudom melyik koleszba menjek, a fapados zsúfoltba, vagy inkább a kicsit (3 ezer fttal) drágább nyugisabba társasági szempontból. Valószínűleg a lányoknál is jobban dominál, ha van egy saját privát nyugis helyem külön wc-vel és fürdővel, mintha, amikor átjön hozzám egy 3 ágyas szűk lyuk fogadja.
Szóval még az se dőlt el, hogy az 5! koleszból melyiket válasszam, van egy diákhotel is 20-ért, az már tényleg elit. De állítólag a fapados van társasági szempontból a legforgalmasabb helyen.
A másik h nem tudom, hogy a csendes oroszlánt adjam-e, vagy legyek aktív falkatag. Elrontani sem szeretném az egyetemi éveimet, de örülnék neki ha nem kerülnék lúzer szerepbe, és a "csajozással" sem lennének problémáim.
2.vagyok
Akkor szerintem a nagyobb,kényelmesebb jobbat válaszd
Én eddig egy 2méteres 2ágyasba laktam 1évet,de nagyon kicsi volt,most átfogok költözni egy 2ágyasba,másik koliba,de ott is minden benne van a szobába,eddig meg nekünk emeletenként volt egy konyha,meg wc,az nem valami jó.Ha megteheted szerintem a nagyobbat válaszd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!