Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy fiú nem tud leakadni...

Egy fiú nem tud leakadni rólam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még kb 2 éve találkoztunk KRESZ tanfolyamon. Beszélgettem vele, mert ott ült mellettem, ne üljünk ott már úgy mint egy kuka, de semmi másra nem is gondoltam, meg miért gondoltam volna? Azóta néhány havonta felhív, hogy jaj találkozzunk és mindig elmondja, hogy én milyen gyönyörű meg okos meg stb vagyok így úgy amúgy. Most is hívott, de a munkám miatt nem igazán érek rá, de őszinte leszek: nem is akarok vele találkozni. Eddig csak SMS-eket írt, de tegnap egy utazásból hazaérve egy LEVÉL várt rám tőle. Egy rendes írott levél. Eleve nem is világos, hogy honnan tudja a címem, de 2 és fél oldalt írt tele, a szokásos szövegével. Mit csináljak, hogyan koppintsam le? Engem ez már nagyon zavar. Eddig azt gondoltam ,hogy ha nem válaszolok az üzeneteire, akkor majd csak leszáll rólam, de így a levél után már nem tudom mit gondoljak...
2012. aug. 10. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Tényleg ilyen ellenszenves? Ha nem, adj egy esélyt, ha igen, mondd meg őszintén neki, hogy kéred, hagyjon békén, mert ez neked kínos, és nem akarsz tőle semmit...
2012. aug. 10. 12:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Semmit nem akarok tőle, se külsőleg, se belsőleg nem vonz semmi. Sőt... de mind1 is, mert van barátom, aki eléggé furán nézett, mikor meglátta, hogy levelet kaptam. Ami speciel jogos, én is furcsán néznék, ha valami nő írogatna neki ilyeneket.
2012. aug. 10. 14:21
 3/3 anonim válasza:
üsd le
2012. aug. 10. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!