A baráti társaságomba elkezdett az egyik fiú egy pletykát terjeszteni rólam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt a fiút régebbről ismerik mint engem, és a fele társaság hisz neki. A barátaim szeme elé se merek kerülni annyira kínos amit kitalált.A pletykát bonyolult lenne elmagyarázni, az a lényeg, hogy ha igaz lenne rám az a dolog, akkor elfordulnának tőlem az emberek... De nem igaz ez a dolog, mit tegyek? A sráccal különben jó kapcsolatom volt, nem tudom miért fordult ellenem.Mit kellene tennem? 17 éves vagyok, és a srác is.2012. júl. 1. 21:10
1/5 A kérdező kommentje:
*társaságomban elnézést az esetleges helyesírási hibákért.
2012. júl. 1. 21:11
2/5 anonim válasza:
Egyszerű: állítsd be úgy a dolgot, hogy tetszel a gyereknek, bepróbálkozott nálad, de te elhajtottad, és hogy milyen kis béna, hogy ilyenekkel próbálkozik. Röhögd ki és magából csinál hülyét.
3/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, inkább mondd el a többieknek, hogy semmi valóságalapja nincs a pletykának.
A sráccal meg próbálj beszélni.
4/5 anonim válasza:
Mondd el a barátaidnak, hogy nem igaz amit mond. Ha jó barátok neked hisznek, ha nem, akkor nem is kell sajnálni, hogy elfordultak tőled. Ezért nem barátkoztam soha korombeliekkel amúgy, szóba sem álltam egyik osztálytársammal se, mert még 17-18 évesen is itt tartottak, hogy pletykáljanak, meg megalázzák a saját "barátaikat". Régebben ez még lekorlátozódott általános iskolára, elég rossz, hogy most itt tart még ez a korosztály.
5/5 anonim válasza:
Szia. Megprobalhatnad, h irsz neki privatban, h miert terjeszti ezt rolad.. Aztan ha esetleg valaszol, mert lehet nem nagy eszleny, lemented, es megmutatod a tobbieknek.
Amugy en mar voltam nemi beteg, amit mindenfele csaovotol kaptam el -amikor szuz voltam-, meg leszbikus is..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!