Tinédzserként dolgozhat valaki külföldön?
Sziasztok! Főként au pairként gondoltam dolgozni, vagy bármi mást, ami normális munkát takar. Szerintetek milyen munkában lenne igazán esélyem? Egyáltalán lenne ennyi idősen? (16/l vagyok) És persze mindenképp valamilyen cégen/ügynökségen keresztül mennék, hogy biztonságosabb legyen.
Segítsetek légyszi, adjatok valami tanácsot!
Előre is köszi..:)
Szia! Szerintem 18 éves korodig iskolaköteles vagy, bár most lejjebb akarták vinni az életkort, ennek nézz utána. Au pair-eket meg általában idősebbeket keresnek. Szerintem regisztrálj fel aupairword.com-ra ott ha beírod hány éves vagy ki fogja dobni azokat a családokat akik már 16 évesként is fogadnának. Ez az oldal eléggé biztonságos, én is itt találtam családot, meg más ismerőseim is.
De ha mindenképp ügynökségen keresztül akarsz menni ott úgyis megmondják, először úgyis beszélgetés van csak.
Mindenesetre sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!