Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tinédzserként dolgozhat...

Tinédzserként dolgozhat valaki külföldön?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Főként au pairként gondoltam dolgozni, vagy bármi mást, ami normális munkát takar. Szerintetek milyen munkában lenne igazán esélyem? Egyáltalán lenne ennyi idősen? (16/l vagyok) És persze mindenképp valamilyen cégen/ügynökségen keresztül mennék, hogy biztonságosabb legyen.

Segítsetek légyszi, adjatok valami tanácsot!

Előre is köszi..:)

2012. aug. 9. 20:28
 1/5 anonim válasza:

Szia! Szerintem 18 éves korodig iskolaköteles vagy, bár most lejjebb akarták vinni az életkort, ennek nézz utána. Au pair-eket meg általában idősebbeket keresnek. Szerintem regisztrálj fel aupairword.com-ra ott ha beírod hány éves vagy ki fogja dobni azokat a családokat akik már 16 évesként is fogadnának. Ez az oldal eléggé biztonságos, én is itt találtam családot, meg más ismerőseim is.

De ha mindenképp ügynökségen keresztül akarsz menni ott úgyis megmondják, először úgyis beszélgetés van csak.

Mindenesetre sok sikert!

2012. aug. 10. 09:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! És persze, abban igazad van, hogy tanköteles vagyok, elfelejtettem leírni, hogy nyári munkára mennék. (Idén persze már túl késő lenne sajnos.) De tényleg nagyon köszönöm, meg fogom nézni....:)
2012. aug. 10. 13:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Viszont utána néztem most egy kicsit bővebben az au pairségnek és 16-17 évesen még tényleg túl "korainak" tűnhet, lehet, hogy evvel még várnom kéne pár évet. Viszont akkor esetleg tudna valaki javasolni nekem valami más munkát? Amit talán így, kiskorúként is lehetne? Gyakorlatilag nekem mindegy, csak kinn lehessek..:)
2012. aug. 10. 17:27
 4/5 anonim válasza:
egy osztálytársam mosogatófiúként dolgozik kinn, de ő is csak 18. éve után ment ki és gondolom nem ilyen munkát szeretnél.
2012. aug. 15. 13:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a válaszod! Igazából írtam, hogy teljesen mindegy milyen munka, átmenetileg mosogatást is vállalnék, ha kell.:) De ha van rá lehetőség, akkor tényleg inkább valami komolyabbat. :)
2012. aug. 15. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!