Van az osztályban egy tökéletes lány akit utálok, mit csináljak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van az osztályomba egy lány,szép,bombázó mindenben tökéletes jó tanuló minden sportban jó stb. stb. akármit csinálok mindig lealáz vagy legyőz abban a dologban.Szebb nálam,okosabb,viccesebb,több barátja van, az anyukája is nagyon kedves, jól öltözik és még sorolhatnám. Engem ez úgy zavar hogy bármit teszek mindig ő a jobb mindig ő a tökéletes ő mindig jobb megoldást talál.és nemtudom legyőzni sehogy. Mit tegyek hogy végre én nyerjek valamiben? Kerestem már a gyenge pontját de egyszerűen nem találok.SEGÍTSÉG!2012. aug. 9. 14:51
2/7 anonim válasza:
Ha valaki tökéletes mindenben előbb-utóbb más is megutálja.
3/7 anonim válasza:
Hívd ki egy box meccsre,és verd laposra:D
4/7 Pietrosol válasza:
Szia!
Ki az a zokni,aki téged állandó versengésre ösztökél?
5/7 beglerbég válasza:
Ne vele szalj veresnyre, hanem magaddal. Nem neki kell elned az eleted, hanem magadnak.
Filozz ezen egy picinyt. ;)
6/7 anonim válasza:
nézz Naruto-t :D akkor majd megérted a választ a versengésre :P (egyébként idővel Te is utólérheted őt)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2012. aug. 9. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!