Melyik osztályban jobb a közösség: aminek a nagyrésze fiú és csak kevés lány van vagy fordítva?
Ez nagyon függ a személyiségektől... a lányok általában kedvesek, így azt mondanám, hogy ahol több a lány... viszont a lányok nagyon össze tudnak kapni, sőt háborúzni...
Én nem rég váltottam osztályt, az előzőben lányból volt több, a mostaniban fiúból... és a mostaniban határozottan jobb a légkör.
Nő vagyok, de inkább járnék nagyrészt fiúkból álló osztályba. A fiúk ritkábban veszekednek, ha mégis összevesznek van egy verekedés és minden megy tovább.
Ha a lányok megharagudnak egymásra klikkeket alakítanak és megy az áskálódás a szurkapiszka meg az egymás háta mögötti duma, sőt lehet hogy mindez úgy, hogy közbe a másik szemébe mosolyognak. Ha valakit ki akarnak csinálni képesek addig gyötörni még az illető komolyan fontolóra veszi az öngyilkosságot is. Ez később se sokat változik, és ezt utálom is a nőkben rendesen. Most is sokkal jobban kijövök a férfi kollégákkal, mert képtelen vagyok felfogni, hogy miért kell egy évekkel ezelőtti sértődés miatt a mai napig gyűlölködni és mosolyogva egymás alá tenni. Ez utóbbi ügyben az a legkülönösebb, hogy külön-külön mindkét nő normális lenne, csak egyszer összevesztek és azóta nem bírják egymást, ráadásul a történteket mindkettő tök máshogy mesélte el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!