Rosszabb az ha egy 30 fős osztályban sokkal több lány lesz mint fiú? (kb. csak 5-4 fiú lesz)
Szeptembertől középiskolás leszek és furának tűnik nekem, hogy ennyi lány lesz. Bár lehet, hogy én reagálom túl és talán még jobb is lesz... Nem tudom.
15/L
Ha lány vagy, akkor rosszabb lesz...
A fiúknak viszont aranyéletük lesz a csajok között! :-DDD
Majdnem mindegyik osztályban ez van, a fiamék középiskolájában is a 30 tanulóból 7 fiú volt, a többi lány...
Készülj fel rá, hogy ENNYI lány "gyilkolni" fogja egymást, gátlástalan harc fog beindulni a fiúkért.
Amúgy tudsz valamit csinálni ellene???...
Menj el egy informatikai középiskolába, ott tuti több lesz a fiú, mint a lány... :-DDD
Én is most kezdem a gimit, eddig hatévfolyamba jártam, most kéttannyelvbe megyek. Előző gimiben 39-en voltunk, aztán 38-an. 24 lány és 14 fiú. Általánosban 7 fiú, 12 lány.
Annyiból nem jó, hogy a lányok nagyon szeretnek klikkekbe tömörülni, imádják egymást kiutálni és sértegetni. A lányok között sok a sznob is eddigi ismereteim alapján. Persze vannak kivételek...
Na a fiúk pont azt nem csinálják olyan intenzíven, amit a lányok. A fiúk lazábbak. Szerintem nem jó, ha sok a lány, de ez az én véleményem.
Egyébként meg általában mindenhol több lány van.
15/L
hát, nagyon nem szerencsés a nemi arány...
ahogy a többiek is írják, sok lány/nő együtt nem túl jó
de hátha az ofő ügyesen tudja majd ezt kezelni
Én most megyek gimnáziumba :D
nálunk sokkal több fiú lesz mint lány...
szerintem a fiúk tuti örülni fognak :D
Gondolom valamiféle gimnáziumról van szó.
Én sokkal szerencsétlenebb helyzetben voltam. Villamosipari szakközépiskolába mentem, 36 főből 1 azaz 1 darab lány osztálytársra futotta. Azért ez sem épp egészséges arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!