Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ma a kutyat chippezik, holnap...

Ma a kutyat chippezik, holnap mi jovunk?

Figyelt kérdés

Jan 1 tol kotelezo minden kutyanak chippet adni... Ez torveny.

De, ha mar az emberlegjobb baratjat is chippel ellenorzik, lehetseges hogy utana jovunk mi, emberek?

2012. aug. 8. 11:56
 1/9 anonim válasza:
52%
dik
2012. aug. 8. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Az is lehetséges, hogy holnap leszállnak az ufók a Földre, és mind elpusztulunk a marslakónáthában. Matematikailag bármire van esély, a jövőbe pedig nem látunk.

De engem speciel nem zavarna egy chip, nem hagynám otthon soha többé a személyimet.

2012. aug. 8. 11:58
 3/9 anonim válasza:
37%
Kiez a troll ?:D:D:D
2012. aug. 8. 11:59
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Már most is egy csomó adatot gyűjtenek rólad. Elég ehhez egy törzsvásárlói kártya is pl. a vásárlási szokásaid nyomon követéséhez. De ez még csak a legegyszerűbb példa volt. Ne légy naiv!
2012. aug. 8. 12:08
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
A kutyát azért csipezik, hogy lehessen tudni, ki a gazdája, és egyéb fontos adatai végett. Nálunk erre mikor lesz szükség? Gazdám nem lesz, az adataim meg meg tudom adni más módon is. Elaltatni sem fognak, ha megtalálnak egy parkban. (Remélem. :D)
2012. aug. 8. 12:20
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem fair lenne, ha nem csak a háziállatokból lenne kötelező biorobotot csinálni, hanem a saját fajunkból is; csak egy apró chipecske az újszülöttosztályon, és semmilyen igazolvány, kártyát nem kell magunknál hordani, szép jövő... Csak senki nem meri megtenni, mert egyszerűbb mindig a védekezésképtelenekkel játszadozni. A kutyának felelős gazda kell, nem chip.
2012. aug. 8. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:

"A kutyának felelős gazda kell, nem chip."

Ez így jól hangzik, és még egyet is értek, de ebből nem lesz semmi. Szerintem a kutyáknak is jó, hogy ha megtalálják betegen, sérülten, akkor felelősségre lehet vonni a gazdát. Ettől még nem lesz biorobot, ez az ő érdeke is. Épp a felelőtlen gazdák miatt hasznos.

Az újszülöttek chipezése nem butaság, biztos van már ilyen lehetőség, de nem lehet kötelezővé tenni. Több lenne a visszaélés vele, mint amennyi az előnye.

2012. aug. 8. 16:01
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

amit kerestem, nem találtam meg, a múltkor az egyik adón volt egy műsor, amerikai szülő a 12 éves kislányába chip-et rakatott.

Volt egy újszülött fia is, neki is akart.

2012. aug. 8. 17:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem törvény, hanem rendelet !

A kutyákat,a macskákat, a vadászgörényeket, a kígyókat, a karácsonyfákat stb chipezik világszerte...

Igen, végső cél az ember. Valószínűleg a következő évtizedben, de lehet hogy a gyerekek előbb sorra kerülnek.

2012. aug. 24. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!