Ma a kutyat chippezik, holnap mi jovunk?
Jan 1 tol kotelezo minden kutyanak chippet adni... Ez torveny.
De, ha mar az emberlegjobb baratjat is chippel ellenorzik, lehetseges hogy utana jovunk mi, emberek?
Az is lehetséges, hogy holnap leszállnak az ufók a Földre, és mind elpusztulunk a marslakónáthában. Matematikailag bármire van esély, a jövőbe pedig nem látunk.
De engem speciel nem zavarna egy chip, nem hagynám otthon soha többé a személyimet.
"A kutyának felelős gazda kell, nem chip."
Ez így jól hangzik, és még egyet is értek, de ebből nem lesz semmi. Szerintem a kutyáknak is jó, hogy ha megtalálják betegen, sérülten, akkor felelősségre lehet vonni a gazdát. Ettől még nem lesz biorobot, ez az ő érdeke is. Épp a felelőtlen gazdák miatt hasznos.
Az újszülöttek chipezése nem butaság, biztos van már ilyen lehetőség, de nem lehet kötelezővé tenni. Több lenne a visszaélés vele, mint amennyi az előnye.
amit kerestem, nem találtam meg, a múltkor az egyik adón volt egy műsor, amerikai szülő a 12 éves kislányába chip-et rakatott.
Volt egy újszülött fia is, neki is akart.
Nem törvény, hanem rendelet !
A kutyákat,a macskákat, a vadászgörényeket, a kígyókat, a karácsonyfákat stb chipezik világszerte...
Igen, végső cél az ember. Valószínűleg a következő évtizedben, de lehet hogy a gyerekek előbb sorra kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!