Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek 100 lányból hány...

Szerintetek 100 lányból hány szereti a rappereket rapp zenéket?

Figyelt kérdés

Gondolok: Eminemre, 50 Cent (<-ő Szent),2Pac meg még sorolhatnék nagyon sokat.

És úgy gondolkodjatok el a fenti kérdésen ezen hogy jusson eszetekbe Justin Bieber(<-Justin Búbos),Hannah Montana,SP, Fluor Tomi.

És a rock zenéket És még sok mást nem soroltam.

Ti hogyan osztanátok el?

Szerintem 100ból 10-en.

2012. aug. 7. 20:57
1 2
 11/13 anonim válasza:

Essemm, Missh, Children Of Distance, Busta, Curtis, BLR ezek most nagyon híresek, lányok körében is.

A külföldi rapperek kevésbé népszerűek náluk, de mivel rap az is, így egybe kéne venni a kettőt.

A Flour, Sp, Justin Bieber, Hannah Montana is híres, de én megkockáztatom hogy kevésbé.

A rock is elég híres, sokan szeretik a Skillet, Three Days Grace, Linkin Park vonalat, sokan Kárpátia, Tankcsapda, Depresszió, de sok lány van aki a régebbieket szereti, pl. a Guns N' roses, Metallica, SOAD.

A pop-house-R&B-Soul nagyon híres még, Katy Perry, Jennifer Lopez, Adele, Rihanna, Beyoncé, LMFAO még néhány régebbi pl. Michael Jackson, Haddaway stb.

De vannak ezek a bulizós, technos, trances csajok is, belőlük is sok van sajnos.

Nehéz százalékokkal sorrendet mondani de talán:

Pop-house-RnB-Soul vonal: 32%

Rap vonal: 27%

Rock vonal: 16%

Trance féle tüc-tüc vonal: 15%

JB-1D-SP vonal: 9%

Egyéb (Jazz, Blues, Rockabilly): 1%

2013. nov. 30. 13:05
 12/13 anonim válasza:
Az egyébbe a jazz, country-n kívül sorolom még azt is, amikor valaki keveri a műfajokat. Ilyenből szerintem nagyon kevés van. Én is egyébként ilyen vagyok. Szeretem a Pink Floyd-ot, Bob Marley-t, Tupac-ot, Bob Dylan-t, Michael Jackson-t, Radiohead-et egyszerre, egyik irányba sem megyek el, kiválogattam a számomra tetsző együtteseket és azokat hallgatom.
2013. nov. 30. 13:25
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem kb 15-20% szereti, de sokan csak divatból hallgatnak ilyen zenéket, mert most épp ezek a "menők", úgyhogy azt is számításba véve lehet, megvan vagy 25-30% is
2014. jún. 24. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!