Mit csináljak? Szóljak én először?
nos igazából nem a családdal kapcsolatos csak nem találtam más kategóriát össze vesztem egy barátommal aki igazából a legjobb barátom nagyon jól kijöttünk röhögtünk állandóan amíg elő nem tört belőle az egyik rossz tulajdonsága nem is tudom hogy mi lehet ez de az egyik közös barátunk kihívott focizni és mondták nekem hogy őt is meghívják így én gondoltam ugy is kijön nem fogok neki szólni majd a pályán találkozunk de ő nem volt kint így mikor haza értem
1óra múlva kaptam tőle egy levelet hogy mással kimegyek őt meg se hívom stb. leírtam neki hogy én ugy tudtam hogy őt kihívták de azt mondta nem érdekli kopjak le van más barátja is én nem érzem azt hogy be kellett volna sértődni e mert ő se hív meg engem sehova. Nos akkor menjek hozzá én először? Csak az a baj hogy én nem olyan fajta ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!