Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így velem?

Miért viselkedik így velem?

Figyelt kérdés
A problémám a következő van 2 barátnőm (még általánosból) nagyon büszke voltam mindig is hogy sok ember tartom a kapcsolatot a régiekből! A szitu a következő az egyik bnőm legyen K a másik Sz tudni kell róluk hogy nagy ló rajongok és sokszor ki mennek lovagolni, na de az egyik lónak lett valami a lábával és sántít ezért egyel szoktak kimenni és felváltva ülik meg ezért ma Sz. kihívott reggel hogy menjek ki velük és közbe dumálunk meg minden és utána mentem volna hozzájuk mert áthívott hogy aludjak náluk de ez nem fontos hanem az hogy reggel rakom össze a cuccom és felhív K. hogy miért mennék ki velük meg úgyse értek a lovakhoz és kiabált velem vagy 10 percet totál nem értem miért gőzölt be szerintetek mi lehet a baja ??
2012. aug. 6. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:

elég egyértelmű, h K azt akarta, te ne légy ott, csak ő meg Sz legyenek - most vagy azért, mert privátban akart vele beszélgetni, v mert amúgy is féltékeny rád, ezt neked kell érezned. mind2esetben jó lesz vigyázni, mert K nem őszinte barátnő.

azért kiabált, mert hibásnak érzi magát és ez frusztrálja. konkrétan tudja, h gáz, amit csinál (h azt mondja, ne menj ki velük), épp ezért ideges lesz, mert utálja sz.rfejnek érezni magát. megpróbálja rád áthárítani a hibát (pl. h te miért akarsz annyira menni, miért nem jut eszedbe, h ez milyen ostobaság...)

2012. aug. 6. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:

vele kéne megbeszélni...

Sz és K jóba vannak??

szerintem vagy ők vesztek össze, és K azt akarta ne Lógj Sz-el

dde me, tudom..

2012. aug. 6. 18:35
 3/4 A kérdező kommentje:

hát igen elég jóban vannak

de lehet hogy azért ilyen mert kb. olyan egy hónapja hívott magához de lekellet mondanom mert szülinapra voltam hivatalos az óta nem is hív nem is ír ha hívom kinyomja talán ez bántja vagy az hogy Sz gyakrabban van nálam mert csak 1 embert hívhatok át a hely miatt (alvásra) de ha őt hívom mindig lemondja azt is

2012. aug. 6. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: figyelj, a 3-an párban sosem működik, szóval 2 lány lehet jó barátnő, 3 nem. nálatok is fellépett a klasszikus probléma: K vagy rád vagy Sz-re féltékeny, mindenesetre ő nem akar 3-as barátságot. nem csodálkoznék, ha Sz-t megpróbálná ellened hangolni. majd ez következik. nem jó kör ez, lépj ki. K-val esetleg megpróbálhatsz beszélni, h miért csinálja, de sztem nem az az 1 lemondás az oka a viselkedésének.

nekem is volt régen úgy 2 barátnőm, h ők is jóban voltak egymással - látszólag. de egyikük (egy "K") nagyon fújt a másikra, és engem (én voltam az "Sz") folyton ki akart sajátítani, elmarni a másiktól, és én ezt nem vettem észre, csak mikor már nekem szegezte direkt kérdést: mit égetem magam egy olyan hülye csajjal, mint a másik b-nőm?? az ütőeremben megállt a vér...

2012. aug. 6. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!