Mi van akkor ha valakit bejelöltem egy közösségi oldalon és 8 napja nem jelöl vissza?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem nyaral, tudom, hogy itthon van és okostelcsije van, bármikor láthatná, hogy felkérés érkezett. Direkt csinálja? Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Ez nem számítástechnikai kérdés, hanem emberi kapcsolat. Ha nem fogad al, akkor arról jön visszajelzés? Mert asszem most egyszerűen csak otthagyott lógva.2012. aug. 6. 12:40
1/12 anonim válasza:
ilyenkor tényleg megfordul a fejemben, ha nem lenne arckönyv, akkor hogy ismerkednének az emberek???
2/12 anonim válasza:
Könyörgöm már! Létezik üzenetküldési funkció is. Használd! Kérdezd meg tőle!
3/12 anonim válasza:
1. vagyok, bocsi, ha durva voltam, de nem jut el az agyamig, hogy erre miért kell alapozni? Mi van, ha nem jó a gépe, vagy mi van, ha nem lépett be. Vagy mi van, ha nem vagytok olyan viszonyban, hogy visszajelöljön, egyszerűen nem bír. Ha ismered, akkor szólj neki, ha meg nem vagytok olyan viszonyban, akkor minek kell egyáltalán bejelölni???
4/12 anonim válasza:
Nem foglakozik veled, nem vagy nei fontos, az van....gondolj bele, te miért nem igazolsz vissza valakit?
5/12 anonim válasza:
Nekem volt. Bejelöltem valakit és csak több hét után jelölt vissza, pedig ő is kocka. Már pont letettem róla hogy visszajelöl, erre felmegyek és ott az értesítés. Bármi állhat a dolog mögött.
6/12 anonim válasza:
Semmi.Nem akar visszajelölni. Ha nem fogadja el a jelölésed,arról nem kapsz semmiféle visszajelzést.
7/12 anonim válasza:
Tényleg! Miért nem lehet egy üzenetet küldeni??
"Helló! Én vagyok Tibi! Remélem emlékszel még rám"
8/12 anonim válasza:
Lehet hogy elsőre nem tudta ki vagy, és hagyta lógni, aztán meg elfelejtetet. Nekem is volt már ilyen. Írj neki üzenetet, ha annyira fontos.
9/12 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy nem lehet neki üzenetet írni. Úgy néz ki ha rámegyek, hogy "felkérés elküldve". Szóval ebben az állapotban van a dolog. ..és nem jelenik meg, hogy üzenet küldés. Akkor letiltott? Ha nem fogad el, tehát azt nyomja, hogy nem ismer, akkor arról nekem nem is jön visszajelzés???
2012. aug. 6. 13:10
10/12 anonim válasza:
1. Ha nem tudsz neki üzenetet küldeni, azt jelenti, csak ismerősök írhatnak neki (nálam is így van beállítva).
2. Ha letilt, még az adatlapját sem látnád, még keresési eredmény sem lenne róla, sőt, ha valahová kommentel, egyszerűen a kommentjét sem látod. (Ilyen is van nálam, nem is egy.)
3. Ezer és egy oka lehet, hogy nem jelöl vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!