Csak szerintem gáz Gyurta Dániel viselkedése?
Figyelt kérdés
Himnusz közben még csak tátogni se volt hajlandó. Másik aranyérmesünk még a rosszul játszott himnuszt is énekelte, mert MAGYAR! Az Isten szerelmére. Aki magyar az miért nem tudja énekelni a saját himnuszát?
Most elindítok egy jó kis flamewart :D
2012. aug. 5. 12:54
11/13 anonim válasza:
Ez gáz?! Ezen vagy kibukva?! Nevetséges! Nem tudod mi játszódott le benne, milyen vihar kavargott a lelkében, lehet belül zokogva énekelte a himnuszt...
Szerencsétlen, idióta ország ez, hogy még akkor is habzó szájjal támadnak valakit, mikor az épp dicsőséget szerzett az országnak! Ez az igazi szégyen! Ez gáz csak igazán!
12/13 anonim válasza:
Szerintem fake a kérdés, de tele van ilyen barmokkal az ország. Majdnem beugrottam. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Nem fake a kérdés. Csak kíváncsi voltam ,hogy a nagymagyarok hogyan reagálnak majd (akik szerint énekelni kell mindig a himnuszt) .
2012. aug. 6. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!