Szerintem ez szemétség. Ti mit gondoltok róla?
A történetemben az összes ember általános iskolai osztálytársak voltak. Az osztályban az összes lány barátságban volt egymással. Szuper kis osztály volt.
Most megyek 9. osztályba. Két barátnőm is ugyanabba a suliba jön. Az egyik (nevezzük A-nak) már megszokta,hogy körbe van rajongva,mindenki az ő társaságát keresi,és őt mindenki szereti. Eddig ez engem nem is zavart. Legjobb barátnők voltunk,facebookon rengeteget beszélgettünk. Mióta elballagtunk ez a kapcsolat gyökerestől megváltozott. Alig találkozunk,ritkán beszélünk (ha beszélünk). Szóval az a történet,hogy kb. június végéig mindig én szerveztem a találkákat( mert akkor még találkoztunk) és általában azt mondta mindig,hogy nem ér rá. Múlthéten egy másik barátnőmmel el akartunk menni moziba és hívni A-t is,de ő nem jött,mert nem ért rá. Megbeszéltem vele egy találkát,ami hétfőre szólt. Délelőtt felmentem facebookra és megkérdeztem tőle,hogy hánykor találkozunk,mire ő ezt felelte: "Jaj,bocsi,de ma B-vel találkozok.Majd máskor veled." B-ről tudni kell,hogy általános iskolában barátnők voltunk,de ballagás után azt mondta,hogy utál(??) úgy,ahogy a többi barátnőimet is. B nem abba az iskolába megy,ahová mi. Ezért gondoltam,hogy talán irigy,mert A-val egy suliba megyek. Mostmár mintha ők lennének legjobb barátnők. Mintha próbálná tőlem elszakítani A-t. Azt elfelejtettem említeni,hogy B csinált egy új facebookot,mikor ezt megláttam bejelöltem,úgy,ahogy a többi barátnőm is. Na igen,de ő csak egyetlen egy embert jelölt vissza közülünk. Tippeltek kit? A-t. Amúgy fogalmam sincs mi bajuk velem. :/
Gondoltam,hogy A csak szimplán elfelejtette,hogy mit beszéltünk meg. Nem akarok tapadósnak tűnni,meg akarom mutatni,hogy nincs szükségem rá. De mi van ha tényleg nem akarattal rázott le? És vajon miért utál engem B? Tényleg nem tettem semmit amivel megsérthettem volna. Viszont azt eltűri,hogy A szidja. Nem értem. Össze vagyok zavarodva.
Kérlek segítsetek.
Hát ezt ő is tudja B-ről....:(
A mesélte nekem,hogy mentek kutyát sétáltatni B-vel és a barátnőkkel,és azért nem hívtak ki,mert B nem akart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!