Egy kisportolt, izmos, szálkás férfi kinézetén szerintem csak rontani tud egy tetoválás. Szerintetek?
Szia!
Rajtam csak javított!És még szerényebb is lettem tőle!
Első.
Szerintem mindegy hol van, a definíciót abszolút takarja. A vádlit vékonyítja, a kar definíciója eltűnik, a hát részletességét is takarja. Mondjuk nem is csoda, hogy a testépítők 99%-nak nincs.
De nem csak rájuk gondolok, ha valaki szálkás, akkor bárhova tetováltat, az adott helyen onnantól takarva lesz az izomzat.
Attól függ milyen tetoválás.
Ha olyan nagy mértékű hogy nem látszik a karján a bőr , nos attól én is viszolygok.De ha 1-1 közepes vagy kisebb szimbólum van rajta az szerintem még jól is mutat.
Hát nézz hülyének nyugodtan, de nekem még ő is bejön: [link]
Való igaz, nem látszik, hogy mennyire izmos, de az mindenképp megítélhető a kép alapján is, hogy nem dagadt. Női szemmel nekem ez pont elég, kicsit sem érdekel, hogy melyik izma hol dudorodik. De nekem tényleg elég beteg ízlésem van :D
De vegyük példának ezt az úriembert: [link] szerintem a tetoválás ellenére is látszik, hogy izmos karja van (azt el sem tudom képzelni, mit takar az, hogy a kar definíciója, nálam a definíció mást jelent), a többi meg női szemmel nézve tényleg nem érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!