Vannak olyan oldalak a neten, ahol, ha felteszek egy kérdést, akkor arra nagy valószínűséggel sikeres emberek válaszolnak?
20:36
Ez legalább félig építő jellegű volt, lejött a mondanivaló és köszönöm :D. Bár az információgyűjtést én már a legkisebb dolgoknál is elkezdem, pl 1 kérdés elolvasásánál, (ha már fórumozok) és nem tévedek 2 évet a kérdező életkorával kapcsolatban.
Na mindegy, a 18:02-es válaszában még reménykedek, ha visszanéz, kicsit már bánom, hogy kifejtettem itt a valódi kérdést.
A 18:02-es vagyok. Van egy szó, amit talán még nem hallottál, vagy nem ismersz. ALÁZAT. Ezt vagy megtanulod, elsajátítod, vagy tényleg max. alkalmazó lehet belőled, de abban nem lesz köszönet, se öröm. A színes papírokkal, amiket felhalmozol, hidd el nekem, nem leszel boldog.
Én magas beosztású vezetőként dolgozom, mellesleg alkalmazott vagyok. Egy olyan közegben, egy nemzetközi nagy pénzügyi szektorban tevékenykedő világcégnél, ahol 19 évesen kezdtem dolgozni, irodai adminisztrációt. Dolgoztam keményen, munka mellett tanultam, szívtam magamba a tudást és a gyakorlatot, mint a szivacs. Lehetőségem adódott külföldre eljutni, több országban jártam és járok rendszeresen.
Bármikor bármit elvégeztem, és mindig, a mai napig is (20 éve már...) élvezem az új dolgokat, és szeretem, ha tanulok valamit, amit még nem ismerek.
Ha úgy adódik, akkor lefűzök ha kell, archiválok, és jolly jokerként be tudok ugrani mások helyett ha a szükség úgy hozza. Beosztottaim vannak, akikkel együtt alkotunk egy produktív csapatot, és akik nem a csicskásaim, hanem egymást segítjük jó hangulatban, és így vagyunk sikeresek.
Ha ilyesmi érdekel, ebben tudok Neked segíteni.
Az önző, embertelen főnök profil számomra ismeretlen és kerülendő figura.
Korrekt fizetésért korrekt munka, az én ars poetica-m szerint ez a normális, nem az, hogy mások dolgozzanak meg az én pénzemért. (A pénz meg magától nem dolgozik neked, nyugi...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!