Vannak olyan oldalak a neten, ahol, ha felteszek egy kérdést, akkor arra nagy valószínűséggel sikeres emberek válaszolnak?
ma 18:02
Igazából beletrafáltál, pont ezzel kapcsolatos a kérdésem is. Érettségi után "el szeretnék indulni", de nem vagyok biztos egyik irányban sem (igen, itt most lehet mondani, hogy a piacon nincs olyan, hogy "biztos", de a kezdésnél mégis szükségem lenne egy támpontra). A középiskolás földrajz tananyag és az önfejlesztő "milliomos gondolkodás" könyvek szintjén állok jelenleg tudásban. Elhatároztam valamit még pár éve amit meg szeretnék valósítani és annak csak egy lépcsőfoka a meggazdagodás, de én ez a lépcsőfok előtt állok és könnyen el tudom sajátítani a tudást, de nem mondja meg senki konkrétan, hogy mi az a tudás.. szeretnék látni egy "átfogó" képet erről az egészről, vagy valami hasonló hiányt érzek.
Nem alkalmazott szeretnék lenni, hanem alkalmazó, nem én akarok dolgozni a pénzért, hanem azt akarom, hogy a pénz dolgozzon nekem. Remélem érted miről beszélek.
Wow, nem vagy semmi 18 évesen: "Nem alkalmazott szeretnék lenni, hanem alkalmazó, nem én akarok dolgozni a pénzért, hanem azt akarom, hogy a pénz dolgozzon nekem."
Kislányom szerintem te álomvilágban élsz vagy kicsit sokat képzelsz magadról...
18:49
Nem is mondtam azt, hogy rögtön egy csapásra szeretném elérni mindezt.. pénzgyűjtés céljából természetesen leszek alkalmazott és kezdetben muszáj is lesz.
Mellesleg férfi vagyok :D
Had mondjak neked valamit: Vigyázz a megfogalmazásokkal és gondold át miket beszélsz, mert egy ilyen beszólással maradandó károkat okozhatsz egy 16 alatti vagy akár egy 20 év alatti embernek is. Ez nem vicc, nagyon-nagyon destruktív vagy, de ez nem csak rád jellemző, szóval ne vedd személyes sértésnek.
Egyébként köszi a választ, mert ebben a korban tényleg nehéz megmaradni a középúton és a mérleg vagy felfelé vagy lefelé billeg az érzelmi skálán, egyszer elszáll az ember, egyszer pedig leereszt, meg kell találni az egyensúlyt. :)
LOL
A sikeres élet receptje tudod micsoda?
El sem hinnéd annyira egyszerű.
Kereslet és kínálat!
Hogyha neked van valamid amire másnak szüksége van akkor azt el tudod adni. Neked csupán annyi a dogod ,hogy olcsóbban szerezd be amit el akarsz adni.
Ez a kereskedelem.
Van az ipar amikor másoknak szükséges dolgot te állítod elő, ez azzal jár ,hogy legalább 2-300 milliót beleölsz egy telephelybe ami vagy visszahozza az árát vagy nem.
Eddig akikkel találkoztam életemben és sikeres emberek azok általában nagyon jó kommunikációs készséggel rendelkeztek, nagyon szimpatikus emberek egyben barátságosak és kemény kezűek.
A tehetős embereknek van egy pozitív kisugárzása. A boltban mindenkit név szerint ismer illetve jóban van.
Mégis a legfontosabbnak a kitartást nevezném. Van ,hogy 18-20 órát kell dolgozni naponta az elején. A hétvégéket felejtsd el és akkor lehetsz valaki.
Ez volt a tisztességes út a nem tisztességes pedig az ,hogy valami hatalmas céghez odamész ismerősökön keresztül majd kifúrod a főnököt vagy jóba leszel vele és amikor nyugdíjba megy átveszed a helyét.
A 3. út a meggazdagodáshoz az illegális dolgok forgalmazása orgazdaság, fegyvercsempészet ,stb...
Sok sikert neked!!
Am szerintem te csajból vagy, mert 1. rettentő érzékeny vagy 2. nem kevés fáziskéséssel írtad, hogy "férfi vagyok". XXD
De ettől függetlenül én is sok sikert kívánok neked a tervedhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!