Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak olyan oldalak a neten,...

Vannak olyan oldalak a neten, ahol, ha felteszek egy kérdést, akkor arra nagy valószínűséggel sikeres emberek válaszolnak?

Figyelt kérdés
Provokálónak hathat a kérdés, de higgyétek el NEM AZ! Szeretem ezt az oldalt, de ha az üzletekkel és értékesítésekkel.. másszólván a pénzügyi világgal kapcsolatban kérdezek, akkor itt vagy velem egykorúak válaszolnak(18) akik még nálam is kevesebbet tudnak, vagy pedig egyáltalán nem is jön válasz.

2012. aug. 4. 17:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a menő szakembereknek nincs idejük ennek a portálnak a nézegetésére. Különben is, ha valaki annyira menő, pénzért osztogat tanácsot és nem ingyen egy internetes portálon. Legfeljebb annyit írj, hova fordulj a kérdéseddel és ott őt vagy egy munkatársát fogod találni, aki busás számlát állít ki a tanácsadásért. Milyen kérdésekre nem kaptál választ?
2012. aug. 4. 17:31
 2/14 anonim ***** válasza:
Tedd fel a kérdésed, ha tudok, én segítek, beleillek az általad vázolt kategóriába, de természetesen nem értek mindenhez. A pénzügyi világ óriási, és nagyon sokféle szakterülete van.
2012. aug. 4. 18:02
 3/14 A kérdező kommentje:

ma 18:02

Igazából beletrafáltál, pont ezzel kapcsolatos a kérdésem is. Érettségi után "el szeretnék indulni", de nem vagyok biztos egyik irányban sem (igen, itt most lehet mondani, hogy a piacon nincs olyan, hogy "biztos", de a kezdésnél mégis szükségem lenne egy támpontra). A középiskolás földrajz tananyag és az önfejlesztő "milliomos gondolkodás" könyvek szintjén állok jelenleg tudásban. Elhatároztam valamit még pár éve amit meg szeretnék valósítani és annak csak egy lépcsőfoka a meggazdagodás, de én ez a lépcsőfok előtt állok és könnyen el tudom sajátítani a tudást, de nem mondja meg senki konkrétan, hogy mi az a tudás.. szeretnék látni egy "átfogó" képet erről az egészről, vagy valami hasonló hiányt érzek.

Nem alkalmazott szeretnék lenni, hanem alkalmazó, nem én akarok dolgozni a pénzért, hanem azt akarom, hogy a pénz dolgozzon nekem. Remélem érted miről beszélek.

2012. aug. 4. 18:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Wow, nem vagy semmi 18 évesen: "Nem alkalmazott szeretnék lenni, hanem alkalmazó, nem én akarok dolgozni a pénzért, hanem azt akarom, hogy a pénz dolgozzon nekem."

Kislányom szerintem te álomvilágban élsz vagy kicsit sokat képzelsz magadról...

2012. aug. 4. 18:49
 5/14 A kérdező kommentje:

18:49

Nem is mondtam azt, hogy rögtön egy csapásra szeretném elérni mindezt.. pénzgyűjtés céljából természetesen leszek alkalmazott és kezdetben muszáj is lesz.

2012. aug. 4. 19:05
 6/14 A kérdező kommentje:

Mellesleg férfi vagyok :D

Had mondjak neked valamit: Vigyázz a megfogalmazásokkal és gondold át miket beszélsz, mert egy ilyen beszólással maradandó károkat okozhatsz egy 16 alatti vagy akár egy 20 év alatti embernek is. Ez nem vicc, nagyon-nagyon destruktív vagy, de ez nem csak rád jellemző, szóval ne vedd személyes sértésnek.

Egyébként köszi a választ, mert ebben a korban tényleg nehéz megmaradni a középúton és a mérleg vagy felfelé vagy lefelé billeg az érzelmi skálán, egyszer elszáll az ember, egyszer pedig leereszt, meg kell találni az egyensúlyt. :)

2012. aug. 4. 19:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha fiú vagy pláne gáz, hogy ilyeneket írsz. Ennyi idősen lányban is gáz a naivság, nemhogy fiúban...
2012. aug. 4. 19:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

LOL

A sikeres élet receptje tudod micsoda?

El sem hinnéd annyira egyszerű.

Kereslet és kínálat!

Hogyha neked van valamid amire másnak szüksége van akkor azt el tudod adni. Neked csupán annyi a dogod ,hogy olcsóbban szerezd be amit el akarsz adni.

Ez a kereskedelem.

Van az ipar amikor másoknak szükséges dolgot te állítod elő, ez azzal jár ,hogy legalább 2-300 milliót beleölsz egy telephelybe ami vagy visszahozza az árát vagy nem.

Eddig akikkel találkoztam életemben és sikeres emberek azok általában nagyon jó kommunikációs készséggel rendelkeztek, nagyon szimpatikus emberek egyben barátságosak és kemény kezűek.

A tehetős embereknek van egy pozitív kisugárzása. A boltban mindenkit név szerint ismer illetve jóban van.

Mégis a legfontosabbnak a kitartást nevezném. Van ,hogy 18-20 órát kell dolgozni naponta az elején. A hétvégéket felejtsd el és akkor lehetsz valaki.

Ez volt a tisztességes út a nem tisztességes pedig az ,hogy valami hatalmas céghez odamész ismerősökön keresztül majd kifúrod a főnököt vagy jóba leszel vele és amikor nyugdíjba megy átveszed a helyét.

A 3. út a meggazdagodáshoz az illegális dolgok forgalmazása orgazdaság, fegyvercsempészet ,stb...

Sok sikert neked!!

2012. aug. 4. 19:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Am szerintem te csajból vagy, mert 1. rettentő érzékeny vagy 2. nem kevés fáziskéséssel írtad, hogy "férfi vagyok". XXD

De ettől függetlenül én is sok sikert kívánok neked a tervedhez!

2012. aug. 4. 19:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Mondd kicsi fiú! Nem gondoltál még arra, hogy 16 évesen reálisabb célt kellene kitűzni magad elé? Például először is tanulni, nemcsak az iskolában, a könyvekből, hanem magából a világból. Magyarul: oda figyelni mindenre, ami körülötted, a világban, az országban, a gazdaságban, az emberekkel, a családokkal történik. Mert minden tevékenység előkészítésének első szakasza az információgyűjtés. Ha nagyon szorgosan gyűjtöd az információkat, vagy saját magadtól is felismered a célodhoz vezető utat vagy rájössz, hogy szuper módon tudsz álmodni. Addig is, amíg felébredsz csipkerózsika álmodból, szép álmokat kívánok.
2012. aug. 4. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!