Kimennél egyedül külföldre, ha éhbérnél többet (nagy valószínűséggel) soha nem fogsz keresni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 14:22
2/5 anonim válasza:
Mármint itt vagy, külföldön?
Éhbérért nem gürcölnék, szóval valószínűleg igen (bár nehéz szívvel). Habár lehet előbb az ökofalvakban próbálnék szerencsét, igaz elég vegyes véleményeket hallottam róluk, de tapasztalat híján egy próbát megérne.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen itt (bocs nem volt egyértelmű)
2012. máj. 19. 15:37
4/5 anonim válasza:
Igen. Bár én eleve kifelé készülök, itthon inkább meg sem próbálkozok gyökeret ereszteni, szóval nem vagyok pártatlan a témában.
5/5 anonim válasza:
Természetesen kimennék. 1 hónapnyi külföldi gyakorlaton szereztem barátokat így lenne helyem a lakást is segítenek kibérelni stb. Az elsődleges most az ,hogy a Finn nyelvet meg kell tanulni,ha már én megyek ne angolul beszéljünk, illetve kell kezdő tőke.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!