Aki főiskolára/egyetemre kerül miért "hülyül" meg?
Azért mert a ti barátnőtök meghülyült, minden főiskolás/egyetemista meghülyül, ejj de szeretem ezt a logikát.
Egyébként meg azért mert csajok vagytok, sosem lesznek igaz barátaitok. A lányok felszínesek, még akit a legjobb barátjuknak is mondanak bármikor hátba tudnák szúrni, vagy kib@sznának vele ha úgy van. Akár évente-2évente cserélődnek a barátaitok, akire esetleg általános iskolában azt mondtátok hogy a legjobb barátnőtök, gimiben már el lett felejtve. Nem maradnak meg a régiek ha elmentek más városba, inkább kerestek ott mert ez a kényelmes. Nem lehet mit tenni a lány barátságok ilyenek. Az a lány aki barátkozni szeretne általában fiúkkal barátkozik, persze ott megvan az esély hogy vmi kialakul és nem lesz viszonzott, de általában így van. A nők nem képesek normális barátságra, a férfiak teljesen mások ilyen téren...sosem hanyagolnám el a barátaim a barátnőm miatt, a barátnőm meg szerintem bármikor megtenné ezt az állítólagos "barátnőivel"..
A másik barátndnek igaza van, ennek a csajnak - a leírtak alapján - csak akkor vagytok jók, ha minden rendben van vele, vagy magányos.
Most van pasija, vannak új barátai, lesz.r.
Az én barátnőmnek is van barátja, további barátai, mégis tudunk találkozni.
Egy fősulir 6 egyetem, sokat kivesz az ember szabadidejéből.
Olyan mintha olimpiára készülnél, naponta kell edzened, ha van hozzá kedved ha nincs, vagy elbuksz a végén.
Először is nem "hülyül" meg mindenki, a barátnőd se hülyült meg.
Az a helyzet hogy ilyenkor dől el hogy mennyire volt erős a barátságotok. Ilyenkor dől el, hogy vajon tart tovább is a barátság, ha már elváltak az útjaitok...
Én is másik városban tanulok, a barátnőimtől messze... be kell valljam, hogy van olyan barátnőm akivel nem tartom a kapcsolatot, pedig nagyon jóba voltunk...
Erre mondják azt, hogy változnak az idők. Hidd el, ha igazán jó barátnők vagytok, még jóba lehettek! :)
"Egy fősulir 6 egyetem, sokat kivesz az ember szabadidejéből."
Nyáron eléggé átlátszó indok a vizsgaidőszak után az iskolával takarózni.
Barátnőm mérnöki karon tanul, most ugyan van gyakorlata (rendesen heti 5 nap 8 órában), mégis tud ránk időt szakítani, és őszintén megmondja, ha nem ér rá találkozni.
Szóval...
Nekem is van (helyesebben volt!) ilyen barátnőm. Ők azok, akik érdekbarátságokat ápolnak, és környezettől, érdektől függően simán lecserélik a barátnőket...
Az én barátnőm volt olyan pofátlan, hogy több hónapos némasága után megkeresett, mert szüksége lett volna a segítségemre...én meg elhajtottam. Persze én változtam meg szerinte, én lettem nagyképű, kifordult hülye, mert nem hagytam magam. Csak azt felejtette el, hogy az elmúlt hónapokban, amikor kerestem (és nem a segítsége kellett volna!), sosem volt rám ideje.
Nekem miért legyen?
Az ilyen menjen a levesbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!