Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor illik kiírni facebookra,...

Mikor illik kiírni facebookra, hogy melyik főiskolára, egyetemre vettek fel? Mi ennek az etikettje és a protokollja?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ilyen. Amikor akarod. Én tavaly egyből hozzáadtam a sulijaimhoz, így jelezve, h felvettek. Meg így könnyebb volt csoporttársakat keresni
2012. júl. 28. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik "Nagy Facebook-etikett" című könyv vagy kódex, így annyira nem kell igazodnod senkihez.

Amikor hivatalosan kiderül hogy felvettek, és tudod hogy be fogsz iratkozni, akár onnantól kezdve is megjelenítheted, hiszen ez már tény, hivatkozhatsz rá hogy valós adat.

2012. júl. 28. 21:21
 3/8 reptoid ***** válasza:

Micsoda problémák... :D

Hallod én már lediplomáztam, de még mindig a középiskola van kiírva :D

2012. júl. 28. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos kérdés volt. :-)
2012. júl. 28. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor írod be, amikor akarod. Láttam, hogy már sokan beírták a felvételi után, az mondjuk elég magamutogató magatartás, de lelkük rajta :D Én csak akkor írnám be, ha már tényleg oda járnék.
2012. júl. 28. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Írd ki nyugodtan, így tényleg könnyebb megtalálni a leendő csoporttársakat is :)
2012. júl. 28. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem két napja jött email az ELTÉ-től az ETR-es emailcím megerősítésével kapcsolatban. Ott ők engem az ELTE polgárának neveztek, tehát szerintem formálisan is kirakhatom, hogy ELTÉ-s vagyok. De ez csak egy példa.

Egyébként pedig a facebookon azt és akkor teszel ki, amit és amikor szeretnél, erre tényleg nincsenek szabályok ;)

Ha kirakod most, akkor, mint már írták, nagyobb esélyed van megtalálni a majdani csoporttársaidat, illetve a felsőéveseket, de megvárhatod a beiratkozást is, ha az a szimpatikusabb.

2012. júl. 29. 00:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Én kb. szeptemberben írtam ki, mikor már beiratkoztam. Muszáj volt, mert így ha emberek jelöltek, vagy én jelöltem be őket, akkor tudták, hogy mi az összekötő kapocs: az egyetem.

Plusz az évfolyam, szak FB csoportjába is csak így vettek be.

Nem írtam volna ki, mert mi van akkor, ha még sem megy az egyetem, és félév után ott kell hagynom. Az már gázos lett volna.

2012. júl. 29. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!