Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olcsó albérleteket bp. -en...

Olcsó albérleteket bp. -en hol találok?

Figyelt kérdés

főleg a 17. kerület érdekelne esetleg szóba jöhet a 10 és a 18. kerület is.

De főként a 17. ker. érdekel. Hol találok olcsó albérleteket? amiket neten nézek azok kb 40-nél kezdődnek+rezsi.

Szobatárskereső is érdekel más mellé is szívesen mennék, illetve garzon lakás bármi ami normális és olcsó. Rezsivel együtt 40.000. szánok rá ez a max összeg

2012. aug. 3. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ennyiért lehetetlen garzont, én is 17-ben lakom, 27 nm 45+rezsi (20 a rezsi nyáron). Valakivel társulni érdemes, akkor nyáron kijöhet 40ezerből, télen 50 körül lesz.
2012. aug. 4. 19:43
 2/3 A kérdező kommentje:

az sok.

A társulás is jó 5let én nem zárkózom el attól így a rezsi is olcsóbb lenne. Vidéki vagyok, felénk ennyire nem drágák az albérletek

2012. aug. 4. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is társultam évekig, de 30 felett már egyre nehezebben megy, inkább koplalok 1-2 hétig :)

Én is vidékről jöttem fel tizenéve, már akkor is kb 2-3x annyiba került itt a lakás és mindenféle szolgáltatás :( Mondjuk több volt a munkalehetőség is akkor, és dupla annyit kerestem, mint előtte Miskolcon.

2012. aug. 5. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!