Hol találok ilyen oldalt?
A "problémám" a következő: Néhány hete találtam egy szemetes mellett néhány kidobott CD és DVD lemezt. Átnéztem őket és az egyiken elég jelentős (Több száz oldal írott szöveg kép és hangfelvételek stb.) mennyiségű információt találtam egy bizonyos hölgyről aki (Az információk tanulsága szerint) Profi szélhámos több álnevet használ és kb. 8-10 embert használt ki érzelmileg és/vagy anyagilag egy kb. 1 éves időszak alatt. Létező beazonosítató személyről van szó. Átolvastam ezt az információmegyiséget és nagyon mély benyomást tett rám.
A kérdésem az lenne, hogy hol találok, olyan oldalt ahova ezt az információt feltehetem, (ugyanis a népszerű fikablogok nem foglalkoznak a dologgal az excsajok expasik "szégyenfala" bezárt) azért hogy a csaj ne tudja ezt folytatni?
a rendőrség ku.rva sokat fog segíteni.
jobban jársz ha csinálsz egy face adatlapot a nevével címével, képével, az adataival és kiírod alá, hogy ez 1 szélhámos ku.rva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!