Hol találok ilyen fórumot vagy chatet?
Figyelt kérdés
Olyat keresek ami nem társkeresésről szóll és kategóriák szerint lehet keresni az emberek közt,pl érdeklődési körök szerint.
Az a gondom,hogy amióta elkezdtem a személyiség fejlesztést,úgy egyre inkább nem illek a régi környezetembe.
Bár én értem őket de a régi barátaim már nem értenek engem,sőt egyre inkább fárasztanak,próbáltam felnyitni a szemüket de ők nem akarnak semmit tenni azért,hogy jobb legyen az életük.
Ezért hasonló emberek társaságát keresem mint én magam is vagyok,akik jobbá akarják tenni az életüket és ezért cselekedni is hajlandóak.
25/F
2012. júl. 15. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!