Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiatalok! Gondolkoztatok már...

Fiatalok! Gondolkoztatok már azon, hogy milyen lesz egy saját lakásban élni felnőtt emberként?

Figyelt kérdés

Nagyon jó, szerető családban élem az életem, és természetesen még nem szeretnék elköltözni.. De egyszer annak is el kell majd jönnie :) Sokszor gondolkozok azon, hogy milyen lesz a lakásom, hol, milyen kültéri, beltéri elrendezésekkel, mintákkal a falon. Meg hogy vajon hogyan fogok kinézni 22-23 éves koromban:D

Ti is szoktatok ilyenekről fantáziálni? Ha igen, akkor hogyan képzelitek el a leendő életeteket?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2012. aug. 2. 00:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2012. aug. 2. 20:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez kicsit vicces lesz, de gyerekként mikor erről gondolkodtam, mindig azt gondoltam, hogy mindegy milyen lesz a lakásom, de tutira lesz egy cicám és mindig lesz otthon kóla. :DDD (Igen én gyerek voltam, mikor a kóla Magyarországra betört, és nagy újdonság volt.) Aztán persze azt is gondoltam, hogy lesz 2 gyerekem, egy fiú és egy lány. Na kérlek szépen, 30 múltam, van egy gyönyörű lányom és egy csodaszép fiam :) egy vicces házimacskám is van ééééés a hűtőben mindig van kóla. :DDD
2013. febr. 7. 15:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja igen, mondjuk a lakásberendezéssel kapcsolatban: tiniként arról ábrándoztam, milyen fantasztikus lesz kiválasztani a bútorokat a lakásba, hát ez nem jött be, mindenórás terhesként jártam a bútorüzleteket, szóval azt a részét kiélveznem nem sikerült. :) És a lakás amiben élek nagyon szép, lakópark (ezt szerettem volna) de a berendezése egyáltalán nem olyan, mint amilyennek képzeltem anno, hisz elsősorban a gyerekekre kellett figyelni a berendezésnél. Magamnak süppedős fotelt, babzsákot, üvegasztalt, tehát fiatalos design-t képzeltem el, de klasszikus középkorú családként rendeztük be végül a lakást. Talán ha családalapítás előtt kerül a kezeim közé saját kecó, akkor kiélhettem volna magam ezen a téren, de ez így kimaradt. :)
2013. febr. 7. 15:50
 14/14 brokenbone ***** válasza:
igen ebbe furcsa belegondolni, én 21 vagyok, 1-2 éven belül el akarok húzni a vérbe.szerintem egyedül még jobban lezüllök, sportolni továbbra is mindenképpen fogok de mivel nem látják anyámék esélyes, hogy sokkal többet fogok inni.barátnőm szerintem nem lesz, ha meg igen akkor lehet, hogy hívom őt is.egyébként az egyik legjobb barátommal tervezzük az összeköltözést, valahol a közelben, ő is nagy pernahajder szóval csúnya dolgok lesznek. :D munkám valszeg lesz, gyógypedagógus asszisztens, amit most tanulok.egyetemre még nem jelentkezek, ahhoz éretlen vagyok, majd talán egy másik életben.dolgozok, ha kell akkor vállalok kiegészítő alkalmi melókat is meg ilyenek.a szobám egyszerű lesz, ágy, számítógép, tv tökömnek se kell, polc, szekrény, kb. ennyi.jó kis proli élet lesz :D
2014. júl. 16. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!