Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Alapítsunk új országot? (lent)

Alapítsunk új országot? (lent)

Figyelt kérdés

Képzeljétek el,hogy lehetőségünk volna rá,hogy egy kb. félezer km2 (500 km2) nagyságú területet birtokolhatnánk valahol a világon.

Itt létrehoznánk egy 25 és 50 ezer fő közötti kis független országunkat,városállamunkat.

Arra vagyok kíváncsi,hogy ki venne rész egy ilyen új kolonizálásba,új kis mikronemzet megalapításba.

Azon belül kíváncsi vagyok,hogyan szeretnétek,hogy működjön ez az ország,mi legyen az államforma,vallás,lelkiség,tudomány stb.

Tehát kíváncsi vagyok a teljes véleményetekre.

Nemet és kort is írjatok!

2012. aug. 1. 14:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

"Szóval van is ilyen, de katonailag nem tudod megvédeni, ha szembeszállnak veled, behódolni meg gondolom nem szeretnénk egyetlenegy szervezetnek vagy államcsoportnak sem, mert a legfontosabb ez esetben a függetlenség lenne."

Én azt hiszem,hogy a függetlenséggel nem lenne gond ,mert egy kis állam ,amelynek ilyen kevés a lakosa nem fenyeget senkit,így nem is támadna meg senki.persze ENSZ tagság az kéne.

2013. jan. 8. 17:27
 22/25 anonim ***** válasza:
Az lehet, de a mai bankdiktatúrának nagyon szúrhatná a szemét.
2013. jan. 8. 17:40
 23/25 A kérdező kommentje:

"Az lehet, de a mai bankdiktatúrának nagyon szúrhatná a szemét."

Nem hiszem!Erre i s vannak módszerek.

2013. jan. 8. 17:46
 24/25 anonim ***** válasza:

Itt van a könyv, amiről beszéltem: [link]

A 267-269 és a 341. oldalaktól kezdve van leírva az erre vonatkozó modell.

2013. jan. 8. 17:51
 25/25 A kérdező kommentje:
kösz a könyvet 24.-es hozzászóló!
2013. jan. 8. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!