Hol alapítsunk új országot? Mi legyen azzal az országgal? Milyen neve legyen?
Figyelt kérdés
Hol alapítsunk új országot?
- Lehetőleg olyan helyen, amit baromira nehéz legyen megközelíteni.
Mi legyen azzal az országgal?
- Pl. államformája (a lehetőleg legéletképtelenebb legyen). Milyen intézkedéseket hoznánk ott, meg miegymás.
Milyen neve legyen?
- Jó vicces nevek legyenek, de persze ne akadjon ki a trágárság szűrő.
2011. máj. 1. 17:36
1/19 anonim válasza:
mivan????? humorba írod és asszed vicces vagy vagymi a f@sz akar ez lenni????
2/19 anonim válasza:
Hawaii mellet legyen hogy át lehessen venni az ottani kultúrát időjárást stb. és ne legyenek bűnözők. Meg is van a tökéletes ország.
3/19 anonim válasza:
Magyarország teljes lakosságát a kékesre költöztetjük, és mindenki a másik fején fog élni. Ha életképtelenebb országot akarsz, akkor hagyd csak így az alkotmányt.
4/19 anonim válasza:
dejó-dejó, én leszek a királynő muhahaha nem mondtad hogy te leszel az uralkodó szóóóóóval én vagyok a királynő és CSODAORSZÁG és a föld alatt van. jeeeee
5/19 anonim válasza:
hát. Költözzünk a marsra. vigyünk sok-sok vizet, és sok cigit, majd gyújtsuk meg őket...bár kéne oxigén... nembaj, megoldjuk, csinálunk ózonréteget, tengert, és import halakat hoznk, várunk 1000-2000 évet, és kész is . a neve lehet Mars.
6/19 anonim válasza:
Vissza az Őshazába! Bárhol is legyen az, mondjuk Nyugat-Szibériába!!!
7/19 anonim válasza:
Szerintem csináljunk még 1 világháborút hogy megint elvegyék az ország 2/3-át. Ezt leszámítva minden maradjon így és már meg is lennénk :D
8/19 anonim válasza:
A TÚLVILÁGON,ÉS AZ LEGYEN A CÍME HOGY IDIÓTÁK KORSZAKA ÉS TE LESZEL AZ ORSZÁG ELNÖKE.
9/19 anonim válasza:
Az előzők leírták már a te országodat.
10/19 anonim válasza:
Mindenkit gyilkoljunk meg és gyűljünk össze a MENNYORSZÁGban...Akikkel meg nem,azokat a pokolban kell keresni,valószínűleg rossz irányba mentek...:S
Szerintem ezt tök nehéz lenne megközelíteni...Nem kell semmiféle intézkedés mindenki szeretni fog mindenkit...
És mindenki angyallá fog változni :D:D:D De lehet,hogy tündérré...És akkor nem történnének tragédiák,nem ölhetnék meg egymást az emberek,mert már úgyis meghaltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!