Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti gyerekként örültetek...

Ti gyerekként örültetek volna, ha apukátok/anyukátok ilyet épít?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem minden álmom volt kicsiként egy lombház, így majd építek a gyerekeimnek a jövőben (fiatal vagyok még :))

Szerintetek ez milyen fa lehet? Valamiféle fűz?

2012. júl. 30. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kellett egy ilyen...Mikor elköltöztünk falura,akkor úgy volt,hogy apummal csinálunk.De a házat kellett csinálni,nem csináltam belőle problémát :) De örültem volna neki
2012. júl. 30. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én még egy homokozónak is örültem volna
2012. júl. 30. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen...
2012. júl. 30. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki ne örülne egy ilyennek? :D
2012. júl. 30. 14:38
 5/8 A kérdező kommentje:

:) akkor nem egyedülálló a lelkesedésem :)

Nézegettem amúgy neten, hátha épített ilyet valaki és leírta esetleg magyarul hogy milyen lett stb, de semmi...

2012. júl. 30. 14:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hú, de még mennyire örültem volna :) Mondjuk kertünk sose volt, lakótelepi gyerek voltam. De volt a lakótelep mellett egy nem használt nagyobb terület, ott sokszor építettünk ilyen-olyan bunkert, de azért elég primitív megoldások voltak azok :D
2012. júl. 30. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Ó, nagyon örültem volna. De én is lakótelepen nőttem fel. :( A közelben a kutyafuttató mögött volt egy kisebb erdős rész, mi ott építettünk bunkereket, de azok inkább lövészárok + valami fatákolmány kombóra emlékeztettek. :D
2012. júl. 30. 16:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Bunkereket mi is építettünk barátnőmmel, ők egy nádas mellett laktak, és kitépkedtük a nádat, a földbe szúrtuk és megkötöttük a tetejét :) ilyesmi lett csak 1 ember fért el benne:

[link]

Csak sűrűbb volt és nádból :)

A másik barátnőmmel meg paplan alá csináltunk bunkert vagy asztal alá. Vele is mindig ilyet akartunk, és meg is kértük az apukáját, de nemet mondott :( Pedig vagy 1000 nm-es kertjük volt, és sok hatalmas fa is volt...

2012. júl. 31. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!