Mit tegyek, hogy ne közösítsen ki az osztályom?
Figyelt kérdés
Szeptemberben megyek gimibe, és nem szeretném, ha négy éven keresztül csúfolnának amiért szemüveges, fogszabályzós vagyok. Általánosban nem voltam kiközösítve, volt több barátnőm, akikkel még most is nagyon jóban vagyok, de minden osztályban vannak olyanok, akik többre tartják magukat másoknál. A gólyatábortól is félek hogy senki sem akar majd megismerni meg ilyenek. Segítsetek!2012. júl. 30. 09:00
11/12 anonim válasza:
ha a személyiséged jó akkor teljesen mindegy hogy nézel ki !
12/12 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a tanácsok, amiket kaptál inkább érettebb közösségben működnek, de nem a gimiben. Ott harsánynak (hangosnak), magabiztosnak kell lenni. Másokat szapulni kell, akkor mutatsz erőt, akkor nyitnak feléd (valójában tartanak tőled) és próbálnak barátkozni veled. Ha hallgatsz, áldozatot csinálsz magadból, és ezeknek a céltáblája leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!