Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne közösítsen...

Mit tegyek, hogy ne közösítsen ki az osztályom?

Figyelt kérdés
Szeptemberben megyek gimibe, és nem szeretném, ha négy éven keresztül csúfolnának amiért szemüveges, fogszabályzós vagyok. Általánosban nem voltam kiközösítve, volt több barátnőm, akikkel még most is nagyon jóban vagyok, de minden osztályban vannak olyanok, akik többre tartják magukat másoknál. A gólyatábortól is félek hogy senki sem akar majd megismerni meg ilyenek. Segítsetek!
2012. júl. 30. 09:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már.

Figyelj, rajtam van +10 kiló, az első fogam 45°os szögben fordult el, szabályozni már nem lehet, x lábam van és borrrzasztó csámpás vagyok. Én mégse ezért aggódom, hanem inkább, hogy a személyiségem miatt nem fognak befogadni. A volt osztályom nagyon jó fejnek tartott, népszerű voltam, de mégis félek, hogy vagy túl sok leszek, vagy valahogy nem felelek meg... :/ Érted.

Szóóóóóóóóóóóóóval na kérdésre válaszolva szerintem nem te leszel az egyetlen szemüveges és fogszabályzós, vagy ha igen, ki a frász törődik majd ezzel? :)Hajrá, sok sikert!

2012. júl. 30. 10:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Még az is a bajom hogy nagyon magas vagyok és ehhez képest nagyon sovány, mindenki azt mondja rám hogy anorexiás... Pedig nem is nézek úgy ki.
2012. júl. 30. 10:34
 3/12 Surname Károly válasza:
77%

Először ne beszélj sokat, inkább figyelj oda, miről karattyolnak a többiek. Senkit se nézz le, ne így próbálj a jó fejek közé tartozni. Mindenkivel legyél rendes. Három szóval: ne légy fas**opó. Előbb-utóbb kialakul rólad egy kép, lehet, hogy nem vagy top-modell, de jó csávó.

Kéz és lábtörést!

2012. júl. 30. 10:47
 4/12 anonim ***** válasza:
vannak barátaid, akkor min aggódsz? én is így jártam, bár én már tavaly leérettségiztem. olyan osztályt kaptam, ahol semmi összetartás nem volt 4 év alatt...de én inkább kerestem a suliba másokat, illetve a sulin kívüli barátaim ott voltak, és ennyi. ki lehet bírni azt a napi 6-8 órát.
2012. júl. 30. 10:47
 5/12 anonim válasza:
jajjj hagyjad mááár.. :) ne foglalkozz senkivel, és azzal sem, hogy mit gondolnak rólad mások.. Kizárt, h ne legyen olyan az osztályban aki ne barátkozna veled, biztos vagyok benne h találsz magadnak barátokat! Hajrá és mindig magadat add..:)
2012. júl. 30. 10:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. júl. 30. 10:50
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem jött le konkrétan a nemed. De ha fiú vagy, akkor légy humoros, határozott, próbálj a középpontba lenni de ne a balf*aszságaiddal!

Emellett ha lány, ha fiú vagy, próbálj meg a trendbnek megfelelően öltözni!

Ha lány vagy, légy kedves, mosolygós, humoros és cuki. Úgyis lesznek az osztályodban olyan lányok, akiknek ez nem jön be, de velük ne foglalkozz.

Remélem segítettem

2012. júl. 30. 10:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja és ha az egodat rendbe teszed, nem fognak kiközösíteni :)
2012. júl. 30. 10:51
 9/12 anonim válasza:
Amúgy melyik suliba mész?
2012. júl. 30. 10:54
 10/12 anonim válasza:

Lány vagy fiú vagy?

A többiek is ugyanígy állnak, mint te. Hallgasd, hogy a többiek mit beszélnek és ha van egy szimpi emberke, próbálj vele beszélgetni, barátkozni. A kinézeted nem hiszem, hogy baj, de ha ezen agyalsz, depis leszel és az tényleg borzalmas! Nekem is csúnyák a fogaim és szemüveges vagyok, de vannak barátnőim. Van az osztályunkban egy dagi lány, aki tiszta depis és mindenkit "irritál".

Én táborba mentem így a hugommal, azt hittem végig egyedül leszünk, de első este jóba lettem mindenkivel.:) Fontos, hogy figyelj a mások reakciójára, ha látszik, hogy zavarod őket inkább állj odébb. Ne beszélj sokat, de ne is legyél kuka. Fontos, hogy ápolt legyél (tiszta haj, köröm, dezodor) és a ruháid se legyenek koszosak és a suliban a melegítőt is hagyd inkább.

14/L

2012. júl. 30. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!