Vannak hasonló történeteitek? Ciki, hogy kiabáltam örömömben?
A kommentemben csak az igazságot írtam le, ha szerinted az ciki, akkor csak gratulálni tudok a sok eszedhez.
Ha valaki helytelenül ír az anyanyelvén, csak azért, mert egy fórumon ez "nem számít", az ciki. (Még rosszabb lenne, ha tényleg nem tudna mondatokat képezni, de ezt nem feltételezem róla, ő maga is írta, hogy fórumokon csinálja ezt.)
Örülni valaminek akárhol, az nem ciki, az aranyos és jó dolog.
Ennyi.
Nekem mindegy, csak szóvá tettem, hogy nehéz olvasni.
De a te dolgod. :) Részemről a vita lezárva!
Egyébként csak szóközt kellene lenyomni, és néha pontot rakni. Tudom, megterhelő. Sokkal élvezetesebb lenne a sztori.
De nem ciki a kiabálás. Legyen még sok kiabálós örömöd!
Magyar szakra jártam, és én is kifejezetten utálom, ha valaki az anyanyelvét sem ismeri rendesen.
Ettől függetlenül nem szólogatok be folyton, mert semmi értelme, aki nem akar vagy tud helyesen írni, az nem miattam fog megtanulni...
Persze, de írásbeli kommunikációnál ez az egyetlen faktor, amiből következtetni lehet, hogy kb. milyen szinten van az, akivel beszélsz. Nem szép dolog, de ha látom leírva, hogy "ez miatt" vagy "mindég", máris butábbnak gondolom az írót.
A kérdésnél meg számomra nyafogós hadarásnak hat a szóköz elhagyása, és a mondatok tagolatlansága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!