Szerintetek ciki, ha az ember turkálóban vásárol?
Nem, nem ciki, miért lenne azt?
Azt ugyanúgy kifizetem, a saját pénzemből, mint a márkás ruhát. Nem ellopom... az pedig, hogy én ott találok kedvemre való ruhát, az már az én magánügyem. Ennek előnye is van, mert ha pl. elszakad/összemosódik valamivel, nem sajnálom annyira, mintha 7000 Forintért vettem volna azt a pólót, egy márkaboltban.
Nem. A minőséget kell nézni, nem a márkajelzést.
Sz*rt a legdrágább butikban is vehetsz.
Szerintem nem ciki. Én főként rendes ruhaboltban vásárolok de idén nyáron rászoktam a turira. Igaz sok kacat meg rossz állapotú ruha is volt, de aki sokáig keres, meg tudja hogy mit keres az hamar talál jobbnál jobb cuccokat. Nyáron vettem 3 felsőt, abból az egyik alkalmi blúz és volt köztük olyan is ami h&m.es. A h&m-ben egy olyan lett volna 4ezer én meg megvettem 200Ft-ért. De a másik 2 se volt drágább.. Azt szoktam csinálni hogy turi után rákeres a márkára. Vettem a múltkor egy nadrágot 1200 Ft-ért, rákerestem, újonnan 10-15ezer lett volna. És nem olyan márka, ami nálunk is van, így nincs minden 3. Embernek ugyanolyan.
olyan jó külföldi márkákból lehet válogatni, ami nálunk nics. És az egyediséget is erősíti. Szerintem divatosabb az, aki egy meg nem mondom hogx turiból van ruhadarabban van, mint aki tömeggyártmányt hord. Igaz időigényesebb turkálni, de aki rá tud szánni hetente 1-2 órát annak megéri.
Utóirat: amúgy 13 éves vagyok, megtehetem hogy márkás üzletekben vásároljak, de az azért már uncsi hogy az iskolában minden nap összefutok legalább 3 ugyanabba a nadrágba, pólóba öltözött embert.
Szeretek járni turkálóba. Pont azért, mert a drága butikok új áruja sokszor silány minőségű, nagyon sokan a Négy Tigris nagykereiből töltik fel az árukészletüket, azután méregdrágán adják.
A turiban sokszor új, címkés, eredeti márkás cuccokat is ki lehet fogni.
A sarki kínai üzletben 3500,- a farmer. A Hádában 2 500,- ért eredeti Armani farmert vettem. Akkor melyik a jobb?
Sajnos, mint mindenütt, már szerintem nem lehet olyan jókat vadászni a turikban mint még pár éve. Rátették a kezüket a keselyűk. A jó cucc sokszor már ki sem kerül.
Ami marad, azokat magasabb áron adják, és mivel nagy a kereslet, azokat is elkapkodják.
Nyáron új, vagy újszerú pólókat vettem, egy hónapban akár 10-et. Több száz db-os készletből válogattam. Most kb 20 db árválkodik a sok női cucc előtt. a férfi cuccok szinte bojkottálva vannak. Sokkal ritkábban vannak sikerélményeim és lassan kezdek kifogyni a jó holmikkból.
Sajnos ez a mostani helyzetkép turkálók terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!