A fiam bal kezes, mi jobb kezes vagyunk, ez hogyan történt?
13 éven keresztül nem tűnt fel? Az iskolában milyen kézzel ír? Elég nagy gond, ha csak most veszitek észre.
Egyébként ne kapj szívrohamot de statisztikák szerint a balkezesek 6-7 évvel kevesebbet élnek. Ezen kívül nincs túl sok hátránya, max annyi, hogy írás közben tollas / grafitos lesz a tenyéréle, meg hogy árnyékol magának a tanteremben (a legtöbb terembe balról nyílnak az ablakok).
13 év alatt nem tűnt fel? Érdekes...
Semmiben nem fogja hátráltatni!:)
Nem hátrány!
Állítólag a balkezesek okosabbak:)
De szerintem is érdekes hogy csak most tűnt fel:)
Kedves utolsó! A te ismerőseid nagy valószínűséggel akkor is a "segged szintjén" állnának, ha jobbkezesek lennének. Határtalanul arrogáns, és bunkó ember lehetsz...
Kedves kérdező!
A világon semmi hátránya nem lesz a gyereknek abból, hogy balkezes. Kutatások is bizonyítják, hogy a balkezeseknél domináns jobb agyfélteke kiváló tájékozódási készséget, egészben látást, magasabb képzelőerőt, kreativitást, empátiát, humorérzéket biztosít. Én nagyon sok balkezes embert ismerek, sőt jómagam is az vagyok immár 34 éve :) A világon semmiben nem hátráltatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!