Előfordult már hogy megkerült egy ellopott táska vagy bármilyen értéke valakinek?
IGEN
Párom nagybáttyának ellopták az audiát. Elment a fitnesz terembe és mire kiért az öltözöbe hiányzott a táskája a lezárt szekrényböl.Kint meg az autója hiányzott. Eltelt jópár hónap, a biztosító éppen kifizette a kárt, mikor a titkárnöje telefonál, hogy látja az autóját, egyböl rendöröket hívott és egy elhagyatott utcában talált rá a hölgy. Semi baja nem volt, csak már belepte a falavél és hiányzott a gyerekülés és a mobil navigáció. be sem volt zárva. zsebes lehetett aki megörült az autó kulcsnak és csak az érték kellett neki az autóbol. Nagyon örült a nagybácsi.
Jah,nekem is lett mar meg a kocsim,igaz ket het utan, szetb...-va a kormanyszervo, de legalabb meglett. Egy erdoben volt lerakva. Az poen az volt,hogy amikor az automento beszallitotta a rendorseg udvarara, elszakadt a kotel,amivel engedte le a teherautorol, es a kocsim nekiszallt a rendorseg betonfalanak. A biztosito meg beintett. Vagjatok?? A rendorsegen tortek ossze a kocsimat, ugy,hogy ott sem voltam, es a biztosito nem fizetett...
De orulhettem,hogy megvan a kocsim. Nem balheztam. Mindenestre elgondolkodtato. Ez kb. 15 eve volt. Szerintem ma sem sokban valtozott a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!