Most leszek egyetemista, és szeretnék összehozni egy ismerkedős találkát a csoporttársaimmal. Jó ötlet? Hova menjünk?
Talán nem jó témakörbe írom,de nem találtam olyat,ahova jobban illene a kérdés!
Felsőfokú szakképzésre megyek egyetemre,kb 70en leszünk csoporttársak. Van facebookon egy alkalmazás,amivel megtaláltam pár csoporttársamat. Mivel nem ismerek senkit,aki oda megy,arra gondoltam,hogy össze kéne hozni egy kis ismerkedős összejövetelt. Mi erről a véleményetek? Szerintetek eljönnének? Vagy érdemesebb inkább 1 személyt kiszúrni,akivel megismerkedek neten,és elhívom találkozni? És milyen helyre menjünk, mit csináljunk? Ötleteket várok! :)
19/L
én is most megyek egyetemre, de ilyen meg sem fordult a fejemben! :D menjél inkább gólyatáborba az pont arra való.
20 f
Szerintem meg nagyon jó ötlet, nálunk bejött az ilyesmi :)
Én harmadéves leszek szeptembertől, de a mai napig emlegetjük, amikor először ültünk össze.
Figyelembe kell venni, hogy nem tud/akar mindenki elmenni gólyatáborba, nem mindenkinek van rá pénze vagy ideje, hogy napokig ott legyen, nem is mindenki szereti az ilyesmit. Ettől még lehetnek jófejek, nyilván közöttük is sokan vannak, akik szívesen ismerkednének már előre is, hiszen a kíváncsiság ott van a legtöbb emberben.
Nálunk ez úgy volt, hogy az egyik évfolyamtársam írt nekem Facebook-on, hogy elkészült az évfolyam csoportja, ahova majd a közérdekű infók kerülnek, segítsek neki megkeresni az embereket, hívjam meg őket, stb. És amikor már nagyjából mindenkit sikerült összeszedni, akkor jött az ötlet, hogy x napon csináljuk egy kis ismerkedést, és sokan el is jöttek, nagyon jó este volt.
Meg persze mentek privátban is az ismerkedések, mármint azt én is csináltam, meg sokan mások is, hogy felvi.hu fórumról, fb-ról, meg hasonló helyekről kerestük meg egymást, aztán felvettük egymást msn-en, hogy "szia, te is ide fogsz járni? de jó, ez meg ez vagyok, te honnan jössz, ki vagy, stb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!