Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Interneten lehet megismerni...

Interneten lehet megismerni izgalmas, intelligens, elvont, művészlelkeket? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés
Van olyan (közösségi)oldal, ahol kifejezetten ilyen emberek ismerkedhetnek, megoszthatják egymással gondolataikat, alkotásaikat? Szóval csak hasonszőrűekkel akarok barátkozni.

2012. júl. 26. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, eddig csak beképzelt majmokkal találkoztam ilyen helyeken...
2012. júl. 26. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
És a gyakorin keresed?
2012. júl. 26. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:

A múltkor az egyik település mellett láttam hasonszőrűeket...így legelésztek nyugodtan a kis bodros bekecsükben... Szerintem egész jó közösség lehet számodra...

...

Na jóóóó...nem ugrottam be...ez a kérdés most ugye egy performansz? :))))

2012. júl. 26. 22:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem itt keresem az embereimet. esetleg azt, aki ismer ilyen oldalt (ha nem is tagja)
2012. júl. 26. 23:46
 5/7 anonim válasza:
találtál már? ez engem is érdekelne..
2013. febr. 23. 13:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem. sajnos nem
2013. febr. 26. 15:08
 7/7 anonim válasza:
Elég régi kérdés, de mivel jó magam is az volnék, érdekel hogy találtatok e mert én még nem. Mindenhol csak a felszínesség pocsolyájában dagonyázunk, egyszerűen ez így nem jó. Szóval ha valaki talált írhatna.
2019. ápr. 13. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!