Van Szentesen valamiféle "elvont" közösség? (dark, goth, vagy akármi - nem, nem általánosítok)
Szívesen megismerkednék hozzám hasonló emberekkel, nem vagyok a boldogság koronázatlan királya, s eléggé elvont gondolatokkal rendelkezem. A baráti köröm nem tolerálja a lehangoltságom: ekkor értelmetlenül evezek egyfajta jókedv felé, s egy ellentmondás alakul ki köztem és a valóság között, létrehozva egy olyan személyiséget, ami nem én vagyok és utálom. Nem is érek vele semmit.
Lényeg hogy szívesen találkoznék olyan emberekkel, akik nyitottak minden témára, aljától a boldogságig mindenre, és nem néznek rám hülyén ha negyed óráig nem szólalok meg mert egyszerűen nincs mit mondanom.
elég érdekes embernek tűnsz nekem
szívesen megismernélek
elöljáróban magamról annyit, hogy én is elvont ember vagyok annyira, egy művészközösség tagja is vagyok, de ott se szokás megérteni, amit mondok
ha a stílusom érdekelne, goth vagyok már hat éve
és nem nézek hülyén ha nem szólsz, én se szólok ha nincs kedvem
első válaszadó vagyok...
csendesnek én is csendes ember vagyok, csak nem jegyeztem meg, mondván már úgy is csak ritkán járok szentesre :)
én sem értem meg, hogy minek beszéljek, ha egyszerűen nemtudok a témához hozzászólni vagy nincs semmi fölösleges mondanivalóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!