Budapestiek! A XVI. kerületről mi a véleményetek? Akik ott laknak milyen a közösség, stb? (Idén szeretnék oda költözni)
Szia!
Attól függ hova szeretnél költözni, a XVI. kerületnek 5 "városrésze" van.
Amúgy a mi kerületünk elég biztonságos, volt az újságban is, hogy a legbiztonságosabb kerületek egyike vagyunk.
Én Rákosszentmihályon élek, itt kicsi a forgalom és sok a zöld, kisgyerekes családok itt szoktak biciklizni vagy viszik a babákat babakocsival sétálni. Esténként kutyákat sétáltatnak, vagy tollasoznak, fociznak az utcán.
Jó helyre fogsz költözni :)
A XVI. kerület öt régebbi telepüésből áll, Mátyásföld, Cinkota, Rákosszentmihály, Árpádföld, Sashalom.
A legszebb helyek:
- Ómátyásföld, afféle régi és új villák vannak arrafelé.
- Kisszentmihály (valaki Kis-Rózsadombnak nevezi errefelé)
A leglepukkantabb hely:
- Lándzsa utcai lakótelep és környéke
Vannak persze lakótelepek, igényesebb és kevésbé igényesebb részek a kerületben, szóval van minden. Hiába kertváros, a zaj és az autóforgalom sok helyen tud zavaró lenni, főleg a főbb útvonalak mentén. Azoktól tartsd magad távol ha teheted. A többi részen csendes és mindenhol van zöldfelület. Az M0 közelében is gond lehet a zaj stb.
Veszélyes, kezelhetetlen, full elcigányosodott rész nincs (én nem tudok róla), a kertes házas részeken az újabb és a régebbi ingatlanok vegyesen vannak leginkább.
Mindent egybe vetve jó lakókörnyezet.
Szentmihályon a patak környékén farmszag van de szeretem
.
iszonyú jó hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!