Nektek volt már olyan legjobb barátnőtök, aki nem engedett sehová?
Nem vok profi ezen a téren de egy tanácsom van: Szerintem másvalami áll a dolog mögött, elmondásod alapján értem h bizalmatlan, talán erre korábban rászolgáltál. Nem írtad a nemed és korotokat, ez számítana. Szerintem üljetek le és beszéljétek meg h miért csinál ilyeneket.
Azt viszont túlzásnak tartom egy kapcsolatban, hogy az egyik fél elvárja a másik féltől h eltávolodjon több barátjától "minden ok nélkül".
12/L? Gondolom a társad is ekörül lehet. Ha pedig akiről írtál fiú, akkor leírásod alapján elég hisztisnek tűnik, ez nem ítélkezés.
Üdv
Ez majd megváltozik,ha pedig nem,akkor távolítsd el magad mellől,szóval ne barátkozz vele,ne találkozz annyit vele.Két-három hétre szakítsd meg vele a kapcsolatot..mégis mit hisz ő?Ki ő neked?Ez szánalmas már,amit művel,NE hagyd magad!!Ez a te életed,NEM AZ ÖVÉ,NEM VAGY A rabszolgája!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!