Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek volt már olyan legjobb...

Nektek volt már olyan legjobb barátnőtök, aki nem engedett sehová?

Figyelt kérdés
A sehová túlzás...De ha elmegyek mondjuk ugyanarra a településre ahol ő lakik,és nem hozzá megyek,hanem más barátnőmhöz,akkor meg meg van sértődve.Ezért akkor megyek,mikor elutazik,ilyenek.Akkor meg az a baja,hogy bezzeg akkor nemmész,mikor én ott vagyok.Meg ha elmegyek valahová valakivel,bárhova,azzal jön hogy : érezd jól vele magad,én meg itthon poshadok!! Ilyenkor szánalmat érzek magamba,meg sajnálatot egyszerre,és nem tudom jól érezni magam,mert ő van a fejemben,hogy szegény tényleg otthon poshad.Már veszekedtünk is ebből,hogy nem barátkozhatok mással..Aztán mondta,hogy barátkozhatok,másnap meg ha beszélgettem valakivel,akkor meg már csúnyán nézett,meg elhúzott onnan.Tényleg ennyire féltékeny lenne,vagy mi? Ő pedig elment már többször ilyen barátokhoz,és képet is rakott fel fb-re,én meg nem elleneztem,nem tartottam értelmét.És én meg nem merem neki elmondani,hogyha megyek valahova,mert akkor meg összevesznénk.Aztán meg csodálkozik ha nem mondom el neki..Meg hogy ő ott ölelget mindenkit,énhozzám ha már odajön valaki,mondja,hogy engem nem szeret senki..mármint őt..másnap meg azzal jön,hogy az a személy aki odajött hozzám ott ölelgetett 10 percig..pedig nagyon nem.ez eléggé zavar néha....pedig úgy imádom,nagyon el vagyok vele...de nem tudom..a barátaim is mondják (akik megmaradtak,mert sokkal eltávolodtunk emiatt),hogy a legjobb barátnőmmel foglalkozom csak...Mit tegyek ? Fogadjam el ilyennek? Az a baj,hogy én csak interneten tudok összeveszni vele,mert élőbe..nem merek beszélni ilyenekről..SEGÍTSETEK!
2012. júl. 26. 01:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Na neked sincs szükséged ellenségekre ilyen "barátnő" mellett. A végén csak ő marad neked, ha hagyod magad -és látom hagyod magad-, szóval jobb ha megszokod.
2012. júl. 26. 01:29
 2/7 A kérdező kommentje:
de ezt nem szeretném...:s 'bekeményítsek'?
2012. júl. 26. 01:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen ne hagyd magad! Nem tudom hány éves vagy de ha más iskolába, egyetemre, munkahelyre kerülsz akkor is megtiltja hogy barátkozz mással?
2012. júl. 26. 01:57
 4/7 anonim válasza:

Nem vok profi ezen a téren de egy tanácsom van: Szerintem másvalami áll a dolog mögött, elmondásod alapján értem h bizalmatlan, talán erre korábban rászolgáltál. Nem írtad a nemed és korotokat, ez számítana. Szerintem üljetek le és beszéljétek meg h miért csinál ilyeneket.

Azt viszont túlzásnak tartom egy kapcsolatban, hogy az egyik fél elvárja a másik féltől h eltávolodjon több barátjától "minden ok nélkül".

2012. júl. 26. 01:58
 5/7 A kérdező kommentje:
12 /L
2012. júl. 26. 02:00
 6/7 anonim válasza:

12/L? Gondolom a társad is ekörül lehet. Ha pedig akiről írtál fiú, akkor leírásod alapján elég hisztisnek tűnik, ez nem ítélkezés.

Üdv

2012. júl. 26. 02:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez majd megváltozik,ha pedig nem,akkor távolítsd el magad mellől,szóval ne barátkozz vele,ne találkozz annyit vele.Két-három hétre szakítsd meg vele a kapcsolatot..mégis mit hisz ő?Ki ő neked?Ez szánalmas már,amit művel,NE hagyd magad!!Ez a te életed,NEM AZ ÖVÉ,NEM VAGY A rabszolgája!

16/L

2012. júl. 26. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!