Mit lehetne tenni a szomszédokkal? A szép szó nem használ.
Már kb 2 hónapja reggel 6-kor arra ébredek, hogy üvöltöznek az utca egyik oldaláról a másikra az öregasszonyok. Az egyik mellettünk lakik, és a másik velünk szembe. Tipikus rikácsoló hangjuk van. Aztán szokás szerint kiszabadul a kutyájuk, végigugatják a kutyák az úton (kertes házak vannak erre) legalább fél órán át, közben az öregasszonyok üvöltöznek. Ráadásul nekünk is van 2 kutyánk, akik ugyanúgy ugatnak.
Kimentem már szólni párszor szépen, hogy legyenek szívesek kicsit halkabban, mert nem lehet így aludni. Az egész családunk felkel reggel 6 körül... Csukott ablaknál meg megdöglünk a melegbe, főleg én, mivel tetőtéri a szobám.
Mit lehetne tenni? Tényleg minden egyes reggel ezt csinálják, még hétvégén is, nagyon elegem van belőlük.
én neki állnék szemétkedni... éjszaka hasonló dolgokat csinálnék az ablakuk alatt, vagy egyik reggel mikor rikácsolnak kimennék füvet nyírni...vagy valamit ami jóó hangos, hogy ne hallják egymás szavát sem. nálunk sem használt a szép szó, engem nem érdekelt, mindenféle szemét dologgal vágtam vissza....
amúgy a többi szomszéd mit szól ehhez?
Szerintem a többiek nem hallják, mert pont sarkon lakunk mi is meg az egyikük is, és általában itt a mi házunk körül üvöltöznek.
Én reggel 6-kor annyira hulla vagyok, hogy felkelni az ágyból nem tudok, nemhogy füvet nyírni :P
Nem elég, hogy suliidőbe 5:30-kor kelek, de még sem aludhatom ki magam... Lelövöm őket :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!