Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnák ismerkedni? (14/L)

Hogyan tudnák ismerkedni? (14/L)

Figyelt kérdés

először is bocsi h ide írok..de nem tudtam h hova kéne..ahol azért nézik is..

szóval: most költöztünk Pestre..eddig egy kis faluba laktunk..maga a hely tetszik meg minden..csak nemtudom hogyan tudnák ismerősöket szerezni..hisz itt mindenki idegen..korombeliek meg csoportosával járkodnak..szomszédba van egy lány..pár évvel idősebb mint én..gondolkodtam ő vele kéne beszélgetni..de nemtudom hogy kezdjek hozzá...állítólag nagyon zárkózottak.. meg azt se hogy mit szólnának hozzá.de így tök egyedül kicsit unalmas..:s szerintetek?

2012. júl. 23. 18:19
 1/7 invester válasza:
*tudnák-tudnék, *h-hogy, *kéne-kellene, *faluba-faluban, *nemtudom-nem tudom, olyan szó nem létezik hogy "járkodnak", *szomszédba-szomszédban. Ezenkívül mondatot nagy kezdőbetűvel.
2012. júl. 23. 18:27
 2/7 A kérdező kommentje:
mi lenne ha nem a helyesírásommal foglalkoznátok? hanem segítenétek h ti hogy csinálnátok?:)
2012. júl. 23. 18:31
 3/7 A kérdező kommentje:
és mielőtt ebbe is belekötnétek..azért írtam többes számba..mert üzeneteket is kaptam..és nem akarom hogy többiek is evvel foglalkoznának..mert szerintem nagyon nem az a lényeg hogy hogy írok-.-
2012. júl. 23. 18:34
 4/7 anonim válasza:
Biztos fogsz suliba is járni, ott mindenképp lesznek barátaid, járj edzésre és ott is ismerősöket szerezhetsz.
2012. júl. 23. 18:39
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ.:)

az a baj hogy suli még kicsit odébb van...:s

edzeni meg nem nagyon szoktam..nem az én világom

2012. júl. 23. 18:41
 6/7 ava87 ***** válasza:
Annyira jó lenne, ha egyetlen pontot tennél a mondatok végére, de tényleg! Így olyan, mintha semmiben nem lennél biztos, amit mondasz. Állati rossz így olvasni.
2012. júl. 23. 20:57
 7/7 ava87 ***** válasza:
100%

Amúgy meg, ha látod a szomszéd lányt, nyugodtan kezdj el vele beszélgetni. Kérdezd meg, hogy mióta lakik a házban, van-e valami érdekes hely a környéken, hova jár suliba, hova jár szórakozni, stb. Mutatkozz be neki szépen, mondd, hogy most költöztetek ide és nem ismersz senkit, ezért faggatózol ennyit.

Egyébként Pesten lehet szerintem a legjobban haverkodni, főleg annak, aki fiatal :) Laktam ott egy időben, nekem elég volt annyi, hogy elmentem orvoshoz, és amíg vártam, odajött egy lány és elkezdtünk dumálni, aztán este már együtt mentünk koncertre :) (mondjuk érdekes, nálam ez az orvosi váró tipikusan ilyen hely, a férjemet is így ismertem meg :))

2012. júl. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!