Hogyan tudnák ismerkedni? (14/L)
először is bocsi h ide írok..de nem tudtam h hova kéne..ahol azért nézik is..
szóval: most költöztünk Pestre..eddig egy kis faluba laktunk..maga a hely tetszik meg minden..csak nemtudom hogyan tudnák ismerősöket szerezni..hisz itt mindenki idegen..korombeliek meg csoportosával járkodnak..szomszédba van egy lány..pár évvel idősebb mint én..gondolkodtam ő vele kéne beszélgetni..de nemtudom hogy kezdjek hozzá...állítólag nagyon zárkózottak.. meg azt se hogy mit szólnának hozzá.de így tök egyedül kicsit unalmas..:s szerintetek?
köszönöm szépen a választ.:)
az a baj hogy suli még kicsit odébb van...:s
edzeni meg nem nagyon szoktam..nem az én világom
Amúgy meg, ha látod a szomszéd lányt, nyugodtan kezdj el vele beszélgetni. Kérdezd meg, hogy mióta lakik a házban, van-e valami érdekes hely a környéken, hova jár suliba, hova jár szórakozni, stb. Mutatkozz be neki szépen, mondd, hogy most költöztetek ide és nem ismersz senkit, ezért faggatózol ennyit.
Egyébként Pesten lehet szerintem a legjobban haverkodni, főleg annak, aki fiatal :) Laktam ott egy időben, nekem elég volt annyi, hogy elmentem orvoshoz, és amíg vártam, odajött egy lány és elkezdtünk dumálni, aztán este már együtt mentünk koncertre :) (mondjuk érdekes, nálam ez az orvosi váró tipikusan ilyen hely, a férjemet is így ismertem meg :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!