Amióta van párja a barátnőmnek nem foglalkozik velem. Mit tegyek?
6 lassan 7 éve barátok vagyunk . Nagyon jóban voltunk, mintha "testvérek lettünk volna" . De amióta megvan neki az új párja nagyon megváltozott. Mindig én keresem, írtam neki hogy talizhatnánk de folyton leráz, írtam neki levelet, nem akar válaszolni. Nem lógnék én mindig a nyakán, de nem lakunk messze, havonta 1x összefuthatnánk, de hát nem érdekli. Nekem is van párom, az ötletet is feldobtuk hogy mi lenne ha elmennénk 4esbe megenni egy gyrosst, vagy meginni egy sört, valami, de már nem tudom.. Nem akarok mindig pitizni utána, de azért rosszul esik hogy ennyire megszakadt ez az egész. Úgy érzem hogy a párja fordította ellenem.. pedig szurkoltam hogy összejöjjenek, még én biztattam a barátnőmet hogy vágjon bele, mert aranyos fiú..
Ti mit tennétek? vagy törődjek bele, és ne foglalkozzak többet velük? vagy mit mondjak neki?
Én 34 éves nő vagyok, és elmondhatom neked, hogy ezt már nagyon sokszor átéltem. Olyan barátnőmmel, is akinek rosszul alakult a párkapcsolata. Mégis, most így 10 évvel később is megint csak megcsinálja velem. CSak a barátjának él, elfelejti a legjobb barátnőjét. Ilyenkor felmerül a kérdés bennem: Vajon az ő legjobb barátnője is én vagyok? Az ilyen ember nem érdemel barátokat, ez a véleményem. A barátoknak minden körülmények között tartani kell a barátságot anélkül, hogy ezt tehernek érezné bármely fél.
Hisz tudod, a párkapcsolat véget érhet, a barátságnak nem feltétleneül kell, csak ha az ember barátnője így áll hozzá a kérdéshez!
Nem tehetsz semmit, max annyit, hogy írsz neki egy levelet, amiről leírod neki, hogy neked mit jelent a barátságotok, és szépen kultúráltan elmondod, mit tennél meg érte, és neki m it kéne tennie, ha ő is a barátjának tekint téged. Ha szerencséd van,akkor ezzel felnyitod a szemét, ha nem, akkor meg nem veszítettél semmit.
köszönöm a válaszokat. Sajnálom hogy veled is elbántak így.. nem szép dolog szerintem, de hát ha ennyi próbálkozás is kárba megy, akkor elgondolkodik az ember, hogy megéri ? Lehet hogy még utoljára írok neki, de még gondolkodom rajta.
Köszönöm a válaszokat még 1x :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!