Hogyan lehet szlovákiai rádióba üzenetet küldeni?
Figyelt kérdés
a legjobb barátnőmmel nyaraláson megismertünk két szlovák srácot de csak a nevüket tudtuk meg és hogy elvileg kassáról jöttek a barátaikkal vagy iskolával. a közösségi portálokon nem találjuk őket, eszembe jutott hogy ha szlovák rádióba küldök üzenetet kis eséllyel, de talán meghallják vagy valaki aki itt volt magyarországon. ne szóljon le senki, tudom hogy kicsi az esélye, ezért negatív kommentet NEM KÉREK! ha hülyeségnek találja valaki NE ÍRJON! :)
viszont ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném:)
2012. júl. 23. 14:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem egy rövid történetet is mondhatnátok. Hogy ha ismerősük hallja meg, esetleg segítsen.
2/3 A kérdező kommentje:
igen, én is ezt gondoltam, csak nemtudom hogyan lehetne.. mármint egy rádiónak emailt küldeni vagy valami..
2012. júl. 23. 15:53
3/3 anonim válasza:
www.radiokosice.sk Próbálkozz itt, de szerintem nem ártana tudni hozzá szlovákul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!