Mennyi idő alatt lenne eleged olyanból aki minden nap küld egy-két privát üzenetet, vagy milyen nap rádír facebookon hogy beszélgetni akar?
Figyelt kérdés
Indokot is kérnék, hogy miért lenne olyanból elegetek.2012. júl. 4. 16:33
1/7 anonim válasza:
2-3 nap után. Nincs időm arra, hogy naponta tereferéljek valakivel írásban, attól pedig kiverne a víz, ha ezt valaki el is várná.
2/7 anonim válasza:
Egyetértek. Max akkor tűröm el ezt, ha szeretem az illetőt.
3/7 anonim válasza:
Ha a szerelmem, vagy valaki, akivel szorosan tartom a kapcsolatot, akkor miért lenne belőle elegem? Csak akkor idegesítene, ha nem vagyok kíváncsi az illetőre. Ez esetben finoman tudatnám vele.
4/7 anonim válasza:
Épp ma ráztam le egy idióta srácot, kb 1 hétig bírtam.
5/7 anonim válasza:
Köszönöm mind a 4 levelet..:D (utolsó voltam)
6/7 anonim válasza:
Az egyik barátnőm huga szállt rám egy olyan fél éve. Ő most volt 6.-os én most voltam 8.-os... . Naponta kb. 5-ször írt rám és minden hülyeséget összehordott. Először szép szóval próbáltam lekoptatni,mert tudtam ,hogy csak barátkozni akar,de aztán nem bírtam tovább kb. egy hétnél és kiosztottam. Azóta békén hagy.
7/7 anonim válasza:
Én már azért ki regisztráltam mert regisztráció után rögtön elkezdett játszani velem és nem tudtam a hülye kérdésektől megszabadulni.kb 2perc után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!