Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az élet egy program? Akár a...

Az élet egy program? Akár a mátrix?

Figyelt kérdés
Mert én valahogy így gondolom. Foglalkoztat a kérdés, hogy vajon mi ez az egész mégis? Mi van a halál után? Miért létezünk és mi a feladatunk? Mi van, ha valaki kitalálta ezt az egészet és játszik velünk? De mi sosem jöhetünk rá? Sok ember elengedi ezt a feje mellett, és nem foglalkozik ilyen lényeges dolgokkal, pedig néha nemárt...
2012. júl. 1. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Truman Show-t. Amúgy nem hiszem, hogy ez így lenne. Feltaláltuk a számítógépeket és máris azok nemzettek volna minket és a világunkat? Ez csak egy érdekes film-történet, de valóság semmiképp.
2012. júl. 2. 00:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezen én is gondolkoztam már, hogy ez az élet amit most tapasztalunk valójában csak egy illúzió, a Mátrix című film pedig a humor kedvéért készült. (vagy, hogy felébressze az embereket, de a vicc nem logikusabb?!:)) Mindig is érdekelt a spiritualitás, az én hitem szerint a valódi lényünk születik le ilyen korlátozott körülmények közé, hogy újra megtalálja önmagát és közben tapasztalatokat szerezve fejlődjön. Vagy, ha nem szándékosan, de a cél ugyanaz, megtalálni újra önmagunkat.
2012. júl. 2. 00:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok elfogadhatóbb választ ennél, mint hogy ezt csak egy illúzió
2012. júl. 2. 00:16
 4/7 anonim ***** válasza:

A mátrix egy nagyon jó film. Rengeteg keleti vallásfilozófiát tartalmaz.

Azt javaslom, ha érdekel a téma, tanulmányozz keleti vallásokat, filozófiát.

2012. júl. 2. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaja, ez egy illúzió, amit mi magunk fonunk magunk köré. Ajánlom a buddhizmus tanulmányozását.

Sajnos nem Mátrix, mert abból fel lehet ébredni és a való világba kerülsz, ám ha ebben a világban ébredsz fel, akkor nem kerülsz sehová, csak meglátod azt a sok hazugságot, amit eddig nem.

2012. júl. 2. 18:13
 6/7 anonim válasza:

Utolsó válaszoló!

Tudom ez nem nagyon jön ide, de tudtommal Keanu Reeves buddhista!

2012. aug. 19. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Spirtuális ébredés nincs Kundalini nélkül. Addig csak elme szinten érted meg a Matrix illúzióját. De ha olyan állapotokat akarsz megélni amik kiveztenek ebből a Mátrixból, akkor ismerned kell az ember egyetlen energiáját, Kundalinit (amit bizonyos csoportok nagyon szeretnének szándékosan eltorzítani és elfojtani)

Igazából, Tantra lenne a megoldás, de az emberek olyan szinten értik félre ezt szót, hogy inkább ki sem mondom.

2013. aug. 20. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!