Titeket idegesít ha valaki sok privát üzenetet küld, sokat ír rátok?
Attól függ, hogy miért ír. Ha kérdése van hozzám, vagy ő akar valami - számomra is érdekes dolgot - közölni, akkor természetesen nem idegesít. Sőt, jó pár emberrel így ismerkedtem meg, és azóta is levelezünk. :)
De előfordult már nem egyszer, hogy valakinek simán szúrta a szemét egy válaszom, és személyes üzenetben kezdett mocskolódni, szidni engem, meg az összes felmenőmet... Természetesen az ilyennek nem örülök, és ha nem hagyja abba, kénytelen vagyok jelenteni. Volt már sajnos ilyen. :(
Nekem még senki nem írt privátban, egyáltalán, még olyat sem, akinek felajánlottam: ha gondolja, írjon...
Azért az viszont durva, hogy nem tetszik egy válasz vagy kérdés valakinek, és zaklatni kezdi privátban a másikat. Te jó ég, egyesek még erre is képesek venni a fáradságot, nem elég itt a GYK-n kiadni a frusztrációt?
Hál istennek ritkán fordult elő. Fura, de a leghótparasztabb fórumon is privátban hirtelen mindenki kedves és intelligens lett. Kis bizalomnövelő az emberiségben. :p
Ha valaki konkrétan zaklat, ami megtörténhet, akkor a moderátorral kell letiltatni. Asszem GYIK-nek nincs profil alatti userletiltása ugye?
De ez csak a végső eset. Nekem még nem volt hogy valaki ne engedelmeskedett volna ha kéred hogy ne írjon rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!