Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket idegesít ha valaki...

Titeket idegesít ha valaki sok privát üzenetet küld, sokat ír rátok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 12:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem sokan írtak privátban és egyáltalán nem idegesít.Illetve hogyha ismerkedni akarnak velem,mint nővel,akkor egy kicsit elfog a hasgörcs,mert ilyen téren már sok hülyét kifogtam és csak a 100-ik levél után derül ki,hogy egy barom,vagy miután felvettem msn-re.Amúgy sokan vannak,akik már egyből találkozgatni akarnak,én meg nem vagyok ilyen,de szerintem sokan vannak még így ezzel.És persze ha azt mondom,hogy bocs,de nem,akkor én vagyok a szemét és bunkó beszólósaik vannak.Minden pasi ilyen szemét?Mindegy,ebbe nem megyek bele:)Amúgy aki nem ismerkedni akart velem,meg összejönni,az többnyire normális volt.
2012. ápr. 15. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!