Miért hazudik? És mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akinek van egy oldalon egy profilja ahol azt írja, hogy ő rajzolt bizonyos képeket, de én ezt elég valószínűtlennek tartottam ezért rákérdeztem. Azt írta, hogy a barátnőjével közösen csinálták őket. Rákerestem a képekre és néhány példány alá van írva az igazi művész aláírásával. Talán 3 képet rajzolt ő...talán. Miért hazudozik? És mondjam meg neki hogy befejezhetné? Egyáltalán érdemes vele foglalkozni? :/
Szóval ezek a képek:
és még van néhány :/
2012. júl. 21. 16:03
1/13 anonim válasza:
mért zavar ennyire? teljesen úgy beszélsz róla mintha össze törte volna a szívedet.
2/13 anonim válasza:
Ha ismered a barátnőjét,akkor felkeltheted a figyelmét,de amúgy meg felesleges foglalkozni vele.
3/13 anonim válasza:
Szembesítsd vele, akkor talán rájön, hogy égő amit csinál. Lehetőleg úgy mond neki, h más is láthassa (pl. ha fb-on írta, akkor az üzenőfalon írd). Úgy még jobban égő neki, ha más is látja, milyen kis hazudós gyökér. Biztos nincs tehetsége semmihez, ezért hazudozik. (Melllesleg a 3. képet ki rajzolta, nagyon jó?:))
4/13 anonim válasza:
Nem lehet hogy a "eredeti művész" képeiről rajzolta le?
5/13 anonim válasza:
6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért verem ekkora dobra, csak zavar. a 3. kép gazdáját még most is keresem, és nem, nem rajzolta le az eredetiekről hanem azokat rakta be.
2012. júl. 21. 16:34
7/13 A kérdező kommentje:
igen, tényleg ez lesz az! köszönöm!
2012. júl. 21. 16:35
8/13 anonim válasza:
Ez elég gáz.Szerintem hagyd a francba.Bocs az offért,de ezt le kell írnom.Nekem is van egy ismerősöm,akivel együtt jártam általánosba.Nem volt egy nagy ész,többször is bukott.Amikor ezzel a csajjal évek múlva összefutottam,azt mondta,hogy színésznek tanul,közben dolgozik és nagyon elfoglalt.Közben meg mindig együtt járkáltunk mindenhova,úgyhogy már ez gyanús volt.1 év múlva hosszú idő után megint összefutottam vele,akkor meg azt mesélte,hogy pincérnő és vendéglátásban tanul,közben egy szép házban lakik a párjával és van dzsakuzzijuk is.Aha:DA legutolsó meséje az volt,hogy van egy szaunájuk.Aztán csak kiderült,hogy mindig sántít valami:D
9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó..ez már gáz. Nekem is van egy ismerősöm akinél sántít 1-2 dolog. És eléggé zavar is. :/
2012. júl. 21. 20:47
10/13 anonim válasza:
Jut eszembe vannak pszichológiai esetek is..,mármint lehet olyan ,mint a kleptomániás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!