Ti ilyen helyzetben mit tennétek? Nem először kaptam rajta, hogy hazudik.
Nekem is volt hazudozós barátnőm, bár ő komolyabb dolgokban hazudott a végén, mint hogy tanult-e vagy sem.
Többször mondtam neki, hogy rájöttem a hazugságra, egy ideig szégyellte magát aztán kezdte elölről az egészet.
Egyszer betelt nálam a pohár, megmondtam a véleményemet, megsértődött és onnantól szóba sem álltunk egymással, vagyis ő keresztülnézett rajtam, pedig ha próbált volna velem kibékülni adtam volna neki egy esélyt.
Ennek már több, mint 6 éve. Most ott tartunk, hogy fél tőlem, ha meglát, pedig nem csináltam semmit mióta nem beszélünk egymással, nem beszéltem ki vagy ilyesmi.
A legszebb az, hogy a közös ismerőseinknek sem köszön, pedig velük azért jóban lehetne, attól függetlenül, hogy mi megszakítottuk egymással a kapcsolatot.
Szerintem próbáld meg vele megbeszélni, de ha továbbra is hazudós lesz, vagy ne adj isten, direkt keresztbetesz neked (velem ilyen volt), akkor hagyd a francba, mert az ilyen nem barátnő!
Úristen, hány évesek vagytok, 12? A kérdésed alapján azt hittem, komoly dologról van szó, de ez a példa...
Egyrészt simán lehet, hogy tanult, de azt pont nem tudja, amit a tanár kérdez. Vagyis tanult, de nem eleget.
Másrészt mit sajnálod az állítólagos legjobb barátnődtől, hogy megnézzen rólad egy-egy választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!