Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Már most rettegek...

Mit tegyek? Már most rettegek a szeptembertől

Figyelt kérdés

Most lesz 8. éve hogy egy olyan osztályba járok,ahol ritka gonosz embereket ismertem meg. Már lassan egytől egyig mindenki nagyon megváltozott,de úgy hogy olyan tanárok lepődtek meg az ilyen viselkedésen akik már rengeteg iskolában tanítottak. A legtöbbjük azt mondta,hogy undorító ahogy egyes emberek egymással bánnak.

Ez egy olyan osztály,ahol van két fővezérvagymi..egy a fiúknál egy a lányoknál. Mindenki őket követi,ők döntik el,hogy kit lehet szeretni és kit nem..Néhány embernek benyalják magukat,velük kedvesek aztán próbálják őket is a rosszabb útra téríteni. Valahogy így volt ez velem is. 6.osztályban az egyik lány elkezdett barátkozni velem, és az ő példáját követve mindenki más is. Már akkor volt pár ember az osztályban akik bár semmi okot nem adtak rá,lenézték őket. Köztük volt az egyik legjobb barátnőm is aki mellett kiálltam még egy darabig aztán nemtudom mi történhetett velem,de olyan hatással volt rám a többi gyerek,hogy én is olyanná váltam mint ők. Kezdtem lenézni,és magára hagytam szegényt. Ígyutólag ha tehetném visszapörgetném az időt,mert az volt életem első legnagyobb hibája,hogy azt az embert hagytam magára aki mindig velem volt..azóta már tényleg ezerszer megbántam. A lényeg,hogy az a lány,aki a többieket befolyásolta hogy kivel barátkozzanak és kivel nem, még arról volt ismert,hogy egyik nap szeret valakit a másik nap meg már újra utálja. Velem is ezt csinálta,egy ideje már a legjobb barátnőjének hívott,aztán ok nélkül megutált,és újra lenézett. Most mondhatom,hogy nekem van a legaranyosabb barátnőm a világon,mert annak ellenére,hogy egy ideje már lenéztem,amikor látta,hogy újra kiutáltak mellettem volt. 6.osztály végére maradtmég pár barátom,akik nem engedték befolyásolni magukat.addig.

Aztán most,ami volt hetedik osztályban, azon ismét meglepődtem. A lány és a fiú,akik mindenkit befolyásoltak kinéztek maguknak év elején kb. 3 normális embert és tönkretették. Azt lesték,hol hibáznak,mindenki előtt megalázták őket,és ha már azokból az emberekből a sírás tört ki még nevettek is rajtuk,és folytatták tovább. Ha valaki szólt a tanároknak,akkor meg úgy próbálták elmondani az egészet,mintha ők lennének az ártatlanok,és persze majdnem mindenki melléjük állt mert továbbra is befolyásolták őket. Ez így ment egészen áprilisig amikor már velem is kezdték ezt csinálni. Közben még azt is szörnyű volt látni,hogy beállt közéjük egy olyan lány is,akivel előtte nagyon jóba voltam,és mindig számíthattunk egymásra. Igazából nagyon érzékeny tipus vagyok,és a folyamatos alázásokkal,beszólogatásokkal egy érzelmi ronccsá tettek. Már órákon sem volt nyugtom,legszívesebben felpofoztam volna néhányat,de akkor meg megint én lettem volna a hibás. Rengeteget sírtam,ők meg csak folytatták és teljesen meg is változtattak. Magamba zárkóztam és már rettegtem a sulibamenéstől. Tényleg durva volt az összes beszólásuk,az alázások és ezek minden percben megvoltak. Néha már az órákon is elsírtam magam akaratom ellenére.

Ez az egész júniusra egy kicsikét enyhült,bár csak a fiúk részéről. De mégis már most félek,hogy mi lesz ha szeptemberben visszamegyünk. Ez lesz az utolsó évem ott,és nem szeretném újra átélni ezeket…

2012. júl. 21. 00:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is utáltam az általános iskolámat, de amennyire utálta az általánost annyira szeretem a középiskolámat. Már csak egy év és új embereket ismerhetsz meg és új lappal kezdheted az életed.

Az viszont nagyon fontos, hogy az embereket ne az alapján ítéld meg, hogy ki szereti és ki nem. Ez sajnos még előfog fordulni akár középiskolába is csak te ne ess ugyan ebbe a hibába.

2012. júl. 21. 00:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is utáltam az általánost. Most ballagtam. Az egész csak egy ki*aszott nagy nyalizás volt. Volt kb 4kur*a az osztályban ,azok benyalták magukat mindenkinek,főleg a fiúknak. (nem voltak kimondottan szépek,sőt volt 1-2 elég..) . A pasik kőbunkók voltak. A végére már jobb lett,de ne tudd meg mennyit szenvedtem 2.5 évig. Meg azelőtt is csak másik suliban. Most pedig rettegek az új emberek megismerésétől, az új iskolától a megalázástól.. és ez mind amiatt,mert miattuk ilyen lettem. Visszahúzódó és egy antiszoc kis .. . Próbálok majd változtatni. :S

Te pedig nem tudom mit csinálj,lehetne bármit tanácsolni ,én átérzem.. folyamatosan gombóccal a torkomban keltem útra a sulifelé menet... áh még rossz belegondolni is.

Figyelj tudom ,hogy hülyén hangzik.. de szerintem ezt idegekkel nem fogod bírni. Átmehetnél egy oylan suliba,ahol 6 évfolyamos a tanítás,tehát akkor már felvételizned se kell majd.

14/L

2012. júl. 21. 00:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem is borzasztó élményeim voltak az általános iskolával kapcsolatosan.. Engem vertek is, vetkőztettek, aláztak stb. barátom nem volt. A tanárok nem hittek nekem, pedig már több 7 napon túl gyógyuló sérülésem is volt.

Szerintem válts sulit! Az lesz a legjobb. A baj az, hogy máshol is ugyanez megy, de legalább tiszta lappal kezdhetsz. Azt CSAK olyan embereket tarts a barátodnak akik keresztül mentek hasonló dolgokon. Ha nem tudsz sulit váltani, akkor csak a tanulásra koncentrálj, más ne

érdekeljen, vagy ha az is taszító, akkor (gondolom) van telefonod, mp3 lejátszód vagy akármid, hallgass zenét és ne foglalkozz az emberekkel. Én 11-es leszek, ugyanezt teszem..:) Ne félj, azzal bevonzod a rosszat.. És egyébként meg ha ilyen röhejesek, hogy mások irányítják őket, akkor egészségükre. Te legalább normális helyen fogsz dolgozni, normális családod lesz, míg ők havonta abortuszra fognak járni, utcasarkon fognak állni, és nem lesz normális jövőjük. (Mellékesen feltételezem, hogy a lányok ilyen nagyszájú egoista sminkes libák.) Szerintem a jövődre gondolj!: )

16/L

2012. júl. 21. 00:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Az előző kommentelőhöz kapcsolódóan(akivel őszintén egyetértek és hasonló vizekbe evezek vele) hozzátenném még ezt:majd amikor elhajtunk az új autónkkal mellettük,vagy esetleg mi leszünk azoknak az embereknek a főnökei esetleg,akkor majd mindent visszaadhatunk,csak másképp;)

16/L

2012. júl. 21. 02:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mintha magamat látnám egy évvel ezelőtt. Nagyon utáltam a régi osztályom, nagyképű hülyék voltak. Aztán átmentem egy másik suliba, még rosszabb volt. Visszajöttem ide, és egy másik osztályba kerültem be. Először itt sem volt fényes, próbára akartak tenni, szivattak meg minden. De megbeszéltem magammal, hogy nem érdekel, akkor is kedves leszek hozzájuk. Elkezdtem szeretni őket.. :)) Év végén sírva búcsúztunk..mindig emlékezni foguk rájuk♥:'( 8.♥

Most megyek középiskolába.. háát..izgulok.. :D

2012. júl. 21. 09:50
 6/16 anonim ***** válasza:
76%

Egyházi suliba kell menni, az enyém az, ott sosem voltak ilyenek (ne is gondoljátok, mik játszódtak le a fejemben ezeket a sorokat olvasva), az osztály egymásért működött, és működik. Heti 1 misét és 2 hittant szerintem fel lehet áldozni egy 1000× jobb osztályközösségért. Szerintem. De ez mindenkinek a saját döntése.

16F

2012. júl. 21. 10:09
 7/16 A kérdező kommentje:
A suliváltásról beszéltem anyuval és aztmondta hogy ezt az évet kibírom mostmár ne akarjak máshová menni. Pedig ő tudja hogy miket csináltak velem (néhányszor már be akart menni beszélni velük,de láttam hogy akiknek ezt a szüleik megtették azokat mégjobban bántották utánaszóval kértem is hogy ne..) és mégse.:/
2012. júl. 21. 11:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Ilyen körülmények között tanulás terén, tudod a maximumot nyújtani?? Én nemtudtam..
2012. júl. 21. 13:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én egyházi általánosba jártam, és ott is voltak olyan dolgok, hogy az ember csak nézett. Az egyik cigány úgy beleverdeste a oszt.társam fejét a szekrény sarkába, hogy 2 hétig nem jött ki a kórházból. Az összes egyházi suli egy képmutató, nyálas, undorító valami. Gyűlöltem.

Lényegében, ha egyedül vagy, semmit nem tudsz tenni. De ne állj be a sorba, undorító.

Már csak 1 év.

2012. júl. 21. 13:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
*a többi egyházi iskolát nem ismerem, az enyémben nincs semmi probléma, bár én is hallottam problémás egyházi iskolákról.
2012. júl. 21. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!